Det så vi mest på DRTV i 2022

Vi er nået til udgangen af 2022. Men hvad streamede vi mest på DRTV? Listen over de største hits byder både på gengangere, nye fiktionsserier fra DR Drama og fascinerende dokumentarer.

DR har samlet årets mest streamede programmer. (Foto: © Uffe Weng)

2022 går snart på hæld, og det betyder et tilbagekig på det forgangne år - også på DRTV. DR har lavet et overblik over, hvad vi har streamet mest, og har nu samlet årets højdespringere her.

Blandt de mest streamede finder vi allerede kendte DR-programmer som ‘Den store bagedyst’, ‘Løvens Hule’ og ‘Gift ved første blik’.

Men danskerne er også glade for historiske dokumentarer. Både dramadokumentaren ‘Krag og Virkner', der handler om forholdet mellem statsminister Jens Otto Krag og skuespilleren og filmstjernen Helle Virkner samt dokumentaren ‘Spies og morgenbolledamerne’ er også med på listen.

Drama fra DR er stadig en favorit, og derfor rammer den længe ventede nye sæson af dramaserien ‘Borgen’ også toppen - i følgeskab af den nye drama-serie ‘Carmen Curlers’.

- Når vi her sidst på året ser tilbage på de mest sete programmer, glæder jeg mig særligt over variationen. Det er altid dejligt at se, at vores kendte formater stadig samler danskerne, men også at vi har formået at fange danskernes opmærksomhed med fortællinger fra miljøer, de fleste ikke stifter bekendtskab med i deres hverdag. Det gælder for eksempel i dokumentarserien 'De Særligt Farlige', dokumentarfilmen 'Kandis for livet' og fiktionsserien 'Orkestret', siger publiceringschef Peter Rosberg fra DR, der fortsætter:

- Det tyder på, at vi har formået at afspejle forskellige facetter af Danmark og danskerne på en måde, som resonerer i mange menneskers liv – og det er for mig en del af essensen i public service.

Nedenunder har vi samlet et lille udvalg af de mest streamede, og ellers kan hele samlingen af de mest sete programmer findes her på DRTV.