DR-børneværter er i intern kamp om pris

Hr. Skæg har mulighed for at blive ’Bedste børnekulturpersonlighed’ for fjerde gang, når Børn i byen-prisen 2017 skal uddeles. Den næste tid kan man stemme.

Både Onkel Reje i kanonen og Cirkus Summarum i sig selv er nomineret til en Børn-i-byen-pris. Her er onklen fra årets forestilling. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Normalt kommer DRs børneværter ud af det med hinanden i fred og fordragelighed, men i den kommende tid er de i intern kamp.

Det er de i forbindelse med, at netstedet ’Børn i byen’ atter uddeler priser. Det gør de søndag den 5. november på Arbejdermuseet i København.

Igen i år skal brugerne stemme om, hvem der er ’Bedste børnekulturpersonlighed’, og her har både Hr. Skæg fra Ramasjang, Motor Mille, Sofie Linde og Onkel Reje mulighed for at sikre sig prisen – sammen med børnemusikeren RayRay, der også er blandt de fem nominerede i kategorien.

For Hr. Skæg – alias Mikkel Lomborg – kan årets uddeling bliver et regulært triumftog, da han har sikret sig prisen som ’Bedste børnekulturpersonlighed’ de tre foregående år – i 2014, 2015 og 2016. I år er det 10 år siden, at Hr. Skæg lavede sine første børneprogrammer for DR.

Cirkus og app er også nomineret

Afstemningen kører på bornibyen.dk frem til den 25. oktober, hvorefter stemmerne bliver talt op til prisfesten.

DR har også mulighed for at sikre sig en ’Børn i byen’-pris i to andre kategori. Ramasjang-app’en er nomineret til ’Bedste børne-app’ – en pris, som app’en faktisk også modtog tilbage i 2014. De øvrige nominerede i den kategori er Belønningstavlen, Mindfulness for børn, Legehjul og Reshopper. Endelig har Cirkus Summarum chancen i kategorien ’Bedste børneevent’. Her er showet oppe imod BørnefestiBAL, Roskilde Dyrskue, Børne Distortion og Langelandsfestivalen.

Det er en anden Ramasjang-vært, nemlig Kalle, der er vært for prisuddelingen på årets første novembersøndag.

Facebook
Twitter