DR er klar med ny podcastserie om dating: 'Love me Tinder'

'Love me Tinder' er et radiodrama om den håbefulde, længselsfyldte, liderlige, dybsindige, hemmelige og tragikomiske verden, man som single i 2016 kan træde ind i for at lede efter kærlighed.

Love me Tinder, historien om Frederik og Lærke med Christopher Læssø og Victoria Carmen Sonne. (Foto: Birgitta Præstholm © Type 2)

'Love me Tinder', som DR lancerer anden pinsedag, er et radiodrama om den håbefulde, længselsfyldte, liderlige, lidenskabelige, ligegyldige, desperate, komplekse, forsimplede, overfladiske, inderlige, dybsindige, hemmelige, tilgængelige og tragikomiske verden, man som single i 2016 kan træde ind i for at lede efter kærlighed. Kærlighed eller blot en af adskillige variationer af mere eller mindre uforpligtende sex, nemlig netdatingens paradoksfyldte verden.

Gennem fem historier kan man komme på date med Frederik, Lea, Peter, Ruben og Martin, der alle leder. På vidt forskellige måder rækker de ud, afviser, åbner sig og skrider. Match. Næste. Like. Blinkesmiley. Send.

Tinder-app’en gør det hele til en leg. Man kan shoppe rundt, og lidt fordomsfuldt kan man måske sige, at det store udvalg gør det vanskeligt at mærke efter hvad man egentlig leder efter. På en måde er det ikke anderledes at lede efter en kæreste eller et knald ude i byen. Det er bare døren ind til romancen, der er anderledes. Alle følelserne, al begæret og al usikkerheden er præcis den samme. Bare i ny forklædning.

'Love me Tinder' handler lige så meget om længslen efter den eneste ene og angsten for at være alene, som det handler om netdating som fænomen.

Man møder Peter: ”Det er beundringsværdigt at du laver ordentlig aftensmad til dig selv. Jeg synes, det føles så sørgeligt at lave mad til mig selv, hvis jeg er alene. Så står jeg bare og føler mig som en ensom gammel dame. Kender du det?”

Og Victor: ”Hehe, nej, det er ikke så tit jeg føler mig som en ensom gammel dame. Tungesmiley. Selv om det sker”

'Love me Tinder' er skrevet og instrueret af Eirik Sæter Stordahl og Julie Budz Sørensen. Musikken er af Benjamin de Muraschkin, og producer er Mette Kruse.

Første afsnit har premiere mandag den 16.maj. Her møder vi Frederik, Lærke og Carla, som spilles af Christopher Læssø, Victoria Carmen Sonne og Amanda Collin. Blandt de andre medvirkende er for eksempel Sonny Lindberg, Allan Hyde, Mikael Birkkjær, Charlotte Fich og Ann Eleonora Jørgensen.

Lyt med på DRs radio app, som podcast eller på dr.dk/podcast

Facebook
Twitter