DR er klar til P3 Guld igen

Nicholas Kawamura og Joakim Ingversen er årets værter, når P3 Guld fredag den 21. oktober løber af stablen for 15. gang i DR Koncerthuset.

Nicholas Kawamura og Joakim Ingversen er årets værter, når P3 Guld fredag den 21. oktober løber af stablen for 15. gang i DR Koncerthuset. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Når seere, lyttere og brugere skal føres sikkert gennem P3 Guld 2016, bliver det med to veloplagte værter ved roret - Nicholas Kawamura og Joakim Ingversen. P3 varmer op til awardshowet med en eksklusiv P3 Session med sidste års vindere af P3 Prisen – Ukendt Kunstner, og billetter til showet sættes til salg onsdag den 5. oktober.

Nicholas Kawamura og Joakim Ingversen har i år fået æren af at stå i spidsen, og dermed kan publikum og seere glæde sig til et show, der med garanti bliver musikalsk, skævt, sjovt, uforudsigeligt og underholdende:

"Jeg har fulgt P3 Guld tæt gennem årene, og har på mange måder har været en del af det, men aldrig før som vært. Nu sker det så, og det glæder jeg mig helt vildt til. P3 er jo i mit blod, og det bliver spændende at mikse værtsrollen op med en fyr "udefra", nemlig Joakim. Han er en dygtig, rar og virkelig sjov fyr - og en super god tv-vært," siger Nicholas Kawamura.

Billetter til de hurtige og de heldige

Det hele foregår i DR Koncerthuset fredag den 21. oktober, og billetsalget til awardshowet skydes i gang onsdag den 5. oktober mellem klokken 8.00-9.00 i Go’ Morgen P3. Billetterne sælges på drkoncerthuset.dk, men man skal være særdeles hurtig på aftrækkeren – de foregående år er billetterne blevet revet væk på ganske få minutter. Heldigvis sendes P3 Guld 2016 direkte på DR3 klokken 21.00 - og så kan man naturligvis også kan følge med på P3 og dr.dk.

P3 Prisen – en vitaminindsprøjtning til stjerner i svøb

Gennem alle årene har P3 Guld haft et særligt fokus på de spirende stjerner i dansk musikliv, og har gennem tiden været karrierekatalysator for et væld af musikalske mastodonter - lige fra Tina Dickow til MØ og fra Saybia til Mew.

Sidste år vandt duoen Ukendt Kunstner P3 Prisen på 100.000 kroner, og derefter var det for alvor slut med at være ukendt for Ukendt Kunstner. Ukendt Kunstner består af rapperen Hans Philip og producer Jens Ole McCoy, der i fællesskab bl.a. har markeret sig med singlerne 'København' og 'Neonlys':

"P3 Guld handler om at hylde musikken, frem for at holde lange takketaler. På den måde er P3 Prisen den ypperste pris man kan vinde, og derfor er det fedt, at der var nogen, der syntes, vi skulle have den. Vi snakkede meget om, hvad vi skulle bruge de 100.000 kr. på. Vi overvejede at gå på kasino og spille dem alle sammen på rød. Det blev aldrig til noget. I stedet har vi brugt pengene på rejser, musikalske interesser og vedligeholdelse af livet”," siger Hans Philip fra Ukendt Kunstner.

P3 varmer op til P3 Guld med P3 Session med Ukendt Kunstner

Fredag den 7. oktober varmer P3 op til P3 Guld 2016 med en eksklusiv P3 Session med Ukendt Kunstner i Studie 3 i DR Koncerthuset. Arrangementet er en hyldest af duoen og en opsummering af det år, der er gået. Man kan ikke købe billetter til arrangementet - man skal vinde dem enten i radioen eller på P3s sociale medier.

Der er kun plads til 250 lyttere, så P3 skal altså have fat i Danmarks største Ukendt Kunstner fans. Hvis man vil have chancen for at komme med og deltage i konkurrencerne, skal man spidse ører og lytte til Go’ Morgen P3’s mellem klokken 6.00-9.00 og til 'Lågsus' mellem klokken 12.00-14.00 – Eller finde P3 på Facebook (/p3radio) eller Instagram.

Samme aften bliver der på P3 sendt et eksklusivt Ukendt Kunstner-program fra klokken 21.00-23.00, hvor Andrew Moyo fodrer lytterne med en masse lækre facts og viden om Ukendt Kunstner samtidig med, at han en 5-6 gange stiller om til koncerten i Studie 3, så lytterne også kan få en lille bid af koncerten.

De nominerede og de optrædende bliver 'breaket' drypvist frem til showet

Helt frem til showstart vil alle navne på de optrædende og de nominerede til de tre priser ved P3 Guld 2016 - P3 Prisen, P3 Talentet og P3 Lytterhittet - drypvist blive "breaket" på P3, dr.dk og på sociale medier, som Facebook, Snapchat og Instagram.

'Go’ Morgen P3', ’Lågsus’ og P3’s helt nye eftermiddagsflade ’P3s Museum for Kunst’, er programmerne at lytte til, hvis man vil holde sig helt opdateret med nyt om P3 Guld 2016. I uge 41 vil alle de nominerede til P3 Gulds fornemste pris - P3 Prisen - blive afsløret direkte i æteren i Go’ Morgen P3 fra klokken 6.00-9.00, mens det samme vil ske med nominerede til P3 Talentet i 'Lågsus' fra klokken 12.00-14.00.

De nominerede i den sidste kategori - P3 Lytterhittet - bliver bestemt af P3's lyttere, og er forankret hos 'P3's Museum for Kunst', der breaker de nominerede i uge 41 og holder afstemning i uge 42 fra klokken 16.00-18.00 - helt frem til showstart fredag den 21. oktober.

  • P3 Guld 2016 – Fredag den 21. oktober klokken 21.00

  • Billetter til P3 Guld 2016 sælges på drkoncerthuset.dk fra onsdag 5. oktober

Facebook
Twitter