DR er tilbage med sportsshow fra Herning

’Sport 2020’ måtte på grund af corona optages i et studie i DR Byen. I år er det planen, at det traditionsrige sportsshow skal tilbage i vante rammer i Jyske Bank Boxen i Herning.

Der har været meget at fejre sportsligt i 2021. For eksempel OL-guldvinderne Viktor Axelsen og Anne-Marie Rindom, der her ses, da de kommer hjem fra OL og modtages af venner, familie og presse i Københavns Lufthavn, fredag den 6. august 2021. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix) (Foto: Philip Davali © Ritzau Scanpix)

Lørdag 8. januar 2022 er DR efter planen tilbage i Jyske Bank Boxen i Herning med direkte udsendelse fra ’Sport 2021’, der er den traditionsrige uddeling af årets største sportspriser og en hyldest til de mange idrætsfolk, der har været med til at gøre 2021 til et stort og mindeværdigt sportsår.

Anders Kern Boje, der er underdirektør i DR Nyheder med ansvar for sporten, ser frem til, at ’Sport 2021’ igen sendes live fra Herning:

- Mere end måske nogensinde har vi i år oplevet, hvordan sporten samler nationen, og der har været meget at samles om. Derfor ser vi frem til sammen med hele Danmark at hylde sporten i den bedste sendetid på DR1 efter nytår, siger han.

’Sport 2021’ byder udover hyldest til sporten også på masser af livemusik, der ligesom årets værter vil blive offentliggjort senere. Billetsalget til showet går i gang onsdag 22. september klokken 10.00 på mch.dk.

Holdt siden 2000

Sportens prisuddeling arrangeres i et samarbejde mellem DR, DIF, Team Danmark, Sport One og MCH.

Showet blev holdt første gang i den runde hal B i Messecenteret i Herning i år 2000 og har siden 2010 været afholdt i Jyske Bank Boxen lige med undtagelse af ’Sport 2020’, der som nævnt blev afviklet uden publikum fra et studie i DR Byen.

Sport 2021 (Foto: (C) DR)