(© Copenhagen Bombay Production 1 ApS)

DR har sagt goddag til en rigtig Børste

Tidligere på ugen lancerede DR sit nye tilbud til de 1-3-årige, Minisjang. Her spiller pindsvinet Børste en central rolle.

 • Måske har du knapt nok nået at stifte bekendtskab med Minisjang endnu, men mandag den 29. marts lancerede DRTV sit nye, legende og sikre tilbud for de 1-3-årige. Som fast element på Minisjang er pindsvinet Børste, der er Minisjangs værtsfigur. (© Copenhagen Bombay Production 1 ApS)
  1 / 4
 • Håbet er, at børnene hurtigt kan genkende, holde af og knytte sig til Børste, som DR håber kan blive lige så langtidsholdbar, som Bamse og Kylling for eksempel har været det for tidligere generationer. Børste og Minisjang findes både på DRTV og som app, hvor Børste er en af de faste beboere – sammen med en masse andet indhold, der er skræddersyet til målgruppens kognitive, motoriske og fysiske udvikling. (© Copenhagen Bombay Production 1 ApS)
  2 / 4
 • På Minisjang kan børn og forældre blandt andet opleve alle de gode gamle børnesange - og nogle nye kommende klassikere i et legende, musikalsk univers. Her kan de blandt andet bevæge sig og synge sammen med Børste. (Foto: Thomas Scavenius © Copenhagen Bombay)
  3 / 4
 • En af de sjove ting med Børste på Minisjang er, at forældrene kan tidsindstille appen, og når tiden er gået, kommer Børste og siger godnat. Præcis som man i dag kender det fra ’Ramasjang sover’. ’Børste’ er produceret af Copenhagen Bombay Productions, og hovedfiguren Børste er skabt af Tine Kej. Du kan læse meget mere om Minisjang. og hvordan du, dit barn eller barnebarn ser det, på dr.dk/minisjang. (© Copenhagen Bombay Production 1 ApS)
  4 / 4
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk