DR i Aarhus får en tværgående chef

Den 1. april tiltrådte Signe Aggerholm en ny stilling som tværgående chef for DR Aarhus.

Signe Aggerholm er fra 1. april tværgående chef for DR Aarhus. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Den 1. april tiltrådte Signe Aggerholm en ny stilling som tværgående chef for DR Aarhus. Hun kommer fra en stilling som redaktionschef i DR Samfund & Livsstil, der blandt andet står bag succeser som 'Den Store Bagedyst', 'Gintberg på Kanten' og senest 'Rigtige Mænd'.

Signe Aggerholm vil primært have fokus på at drive strategisk innovation og idéudvikling, mobilitet og kompetenceudvikling på tværs af redaktionerne i DR Aarhus. Hun bliver samtidig chef for redaktionscheferne for Dokumentar, B&U samt Samfund og Livsstil i DR Aarhus.

”Signe Aggerholm er et skarpt indholdsmenneske, der igennem årene har udviklet kvaliteten af det indhold, der kommer fra DR Aarhus, så man i den grad kan se et særligt Aarhus-fingeraftryk. Det har hun blandt andet gjort ved – temmelig vedholdende – at insistere på, at vi kan meget mere sammen end hver for sig. Så ud over at være en dygtig chef for livsstilsområdet, har hun hele tiden blikket rettet mod helheden,” siger direktøren for DR Danmark, Anne-Marie Dohm.

DR Danmark består – ud over DR i Aarhus – af DR Aktualitet og Debat (i DR Byen), som har Jesper Larsen som tværgående chef samt af DR Distrikter, der har Jan Ørskov som tværgående chef. Desuden rummer DR Danmark Teknik og Produktion i Aarhus, som til dagligt ledes af Poul Kaas Sørensen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk