DR Koncerthuset tilpasser programmet for januar på grund af corona

Da smitten i det danske samfund fortsat stiger, foretages der nu en række yderligere ændringer af aktiviteterne.

Koncerthuset i DR Byen ændrer yderligere i programmet den kommende tid på grund af coronaen. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Alle koncerter med publikum i DR Koncerthuset er allerede aflyst på grund af corona. Det samme gælder alle optrædener af DR’s kor.

Da smitten i det danske samfund fortsat stiger, foretages der nu en række yderligere ændringer af aktiviteterne.

Under indtryk af mængden af restriktioner og nedlukninger i samfundet generelt og givet en forventning om, at smittetrykket fortsat vil være højt i januar, er der nu truffet beslutning om aflysning af store orkester- og korproduktioner med DR’s ensembler i januar.

I januar var der således planlagt en række store kor- og orkesterproduktioner fra DR’s ensembler blandt andet til udsendelse i P2.

Aktiviteterne omfatter blandt andet Saraste & Mahlers 9. (DR Symfoniorkestret), 'Antikrist' (DR Symfoniorkestret, sangere fra DR Vokalensemblet og DR Koncertkoret), DR Big Bands nytårskoncerter og DR Big Band & Joel Ross.

Også DR Dramas produktion ’Orkestret’ (DR Symfoniorkesteret) er berørt.

Det er en ambition, at den levende musik fortsat skal udkomme på radio og tv fra DR Koncerthuset i januar måned. Derfor tilstræbes det, at de planlagte udsendelser omkring koncerterne gennemføres med andet indhold.

Dette samt mulige yderligere tiltag og ændringer vil løbende blive kommunikeret.

FacebookTwitter