DR lancerer vaskeægte vikingedrama i ny podcast-serie

DR Podcast og Radiodrama tager dig 1000 år tilbage i tiden - til vikingetiden. Det er en tid, hvor alle må kæmpe for at overleve, og hvor vikingerne sejlede ud i verden for at erobre land.

"Det store togt" er et vikingedrama på podcast om liv og død. (Foto: Anders Graver, Made by us & Humbug Film © Type 2)

DR Podcast og Radiodrama tager dig 1000 år tilbage i tiden - til vikingetiden - i en ny podcastserie, som DR lancerer mandag den 20. juni.

’Det store togt’ er en podcastserie på otte afsnit for store og små sjæle. Vikingen og stormanden Ødger er på togt i England med Knud den Store, og han er derfor uvidende om, hvad der egentlig foregår hjemme på gården, hvor hans hustru Signe regerer og kæmper for at bevare magten.

Signe forsøger med al magt at manifestere sig over for Ødgers elskerinde Beyla. Og da byens spåkone forudser Ødgers død, øjner Signe en mulighed for hævn og storhed. Beyla og hendes uægte søn Bjørn, som hun har med Ødger, må dø, så Signes søn Sune kan træde til og blive gårdens overhoved. Men ikke alt går som planlagt og snart flyder blodet.

’Det store togt’ er skrevet af Merlin P. Mann og instrueret af Rasmus Kloster Bro. Rollerne bliver spillet af Petrine Agger, Vigga Bro, Johanne Louise Smith, Asbjørn K. Nissen, Elliott Hove og Christine Sønderris, mens Mikael Birkkjær er fortæller.

Kommer på dr.dk i to omgange

Afsnit 1-4 kan hæres og downloades fra mandag den 20. juni på www.dr.dk/drpodcast - mens afsnit 5-8 er klar fra den 27.juni.

Podcastserien er produceret i samarbejde med DR Historie, projektet ’Danmark bliver til’ og festivalen Kongens Togt. I sommer kan man nyde de fulde podcasts i de rigtige omgivelser og med udsigt til hav, vikingeskibe og historieformidling, når festivalen løber af stablen fra den 15. juli - 30. juli i otte havne på Sjælland. Se mere på www.kongenstogt.dk.

Facebook
Twitter