DR Nyheder samler digitale redaktioner under én chef

Hans Christian Kromann bliver redaktionschef for DR Nyheder Digital, der samler web-TV, sociale medier, webdokumentarer og den visuelle redaktion i én enhed.

Hans Christian Kromann bliver redaktionschef for DR Nyheder Digital.

Hans Christian Kromann bliver ny redaktionschef for DR Nyheder Digital. Redaktionen samler web-TV, sociale medier, webdokumentarer og den visuelle redaktion i én enhed.

Hans Christian Kromann kommer fra en stilling som redaktør for DRs webdok-format, der igennem de sidste tre år har arbejdet på at udvikle den digitale og visuelle formidling på dr.dk.

DR Nyheder skal stå som en sikker troværdig, væsentlig og relevant nyhedshavn for alle danskere, uanset hvilket platform man anvender til at modtage nyheder. Ambitionen med at samle en række af vores digitale redaktioner under én chef er i høj grad at opnå endnu større gennemslagskraft for vores journalistik, sikre en stærk redaktionel linje og satse på kvalitet alle steder. Det er evner, som Hans Christian Kromann allerede som redaktør har bevist, at han besidder. Kombineret med hans indsigt i virkemidler, strategi og behovet for nye kompetencer til at forløse journalistik digitalt, er han den helt rette til at lede det arbejde fremadrettet”, siger Thomas Falbe, der er nyhedschef i DR Nyheder.

Længere formater på vej

Hans Christian Kromann er 33 år og uddannet cand.comm. fra RUC. Han har været i DR siden 2013 - først som reporter og sidenhen som forsideredaktør og senest web-dokumentar-redaktør.

DR Nyheder laver noget af det bedste og flotteste fjernsyn i Danmark, og det skal vi også på nettet. Vi kommer blandt andet til at fokusere mere på længere formater, der kan nå ud over rampen og især ramme de unge, der normalt ikke kommer i nærheden af dr.dk,” siger Hans Christian Kromann.

Hans Christian Kromann tiltræder som redaktionschef fra den 1. november.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk