DR Slotskoncert byder på det bedste fra Broadway i år

Silas Holst, Szhirley og Stig Rossen er blandt solisterne, når DR Symfoniorkestret holder DR Slotskoncert for 26. gang den 11. august.

Silas Holst, der både er sanger og P2-vært, er en af solisterne i årets DR-slotskoncert. Her er han fra sidste år, hvor han var vært. (Foto: Agnete Schlichtkrull)

Der var totalt udsolgt, da DR Slotskoncert sidste år bød på musicaltoner og blev holdt for 25. gang ved Ledreborg Slot nær Lejre. Der bliver også en 26. gang, for DR Symfoniorkestret har nu præsenteret solisterne og planerne for DR Slotskoncert 2018, som bliver holdt lørdag den 11. august samme sted.

I år kommer der også til at lyde musicaltoner ved DR Slotskoncert, som i år har fået titlen ’Best of Broadway’, og hvor solister som Silas Holst, Stig Rossen, Louise Fribo, Szhirley, Pelle Emil Hebsgaard, Lauren Chia og Diluckchan Jeyaratnam kaster sig ud i nogle af de toner, der har gjort sig på den newyorkske teatergade gennem årene.

Stor picnicdag

DR Slotskoncert 2018 bliver indledt med Leonard Bernsteins legendariske musical ’West Side Story’, som havde premiere på Broadway i september 1957 og som udspiller sig i et fiktivt bandemiljø i 1950’ernes New York.

Senere byder solisterne også på Broadway-musicalhøjdepunkter med titler, som for eksempel ’Maria’, ’America’, ’Tonight’ samt ’Sound of Music’, ’Wicked’, ’Annie Get Your Gun’, ’Beauty and the Beast’, ’The Lion King’ og mange flere.

Koncerten bliver holdt fra klokken 15.00 på dagen, men traditionen tro lægger DR op til den helt store picnic-dag i slotshaven ved Ledreborg, hvor man enten kan komme med sin egen mad eller bestille en picnickurv.

Læs mere om arrangementet og billetter her