DR spreder stemning og substans fra Folkemødet til hele landet

DR dækker Folkemødet på Bornholm i radio, tv og på dr.dk, og i Allinge er der mulighed for at se nogle af programmerne blive til på DR’s scene.

Torsdag på Folkemødet er Sofie Østergaard vært på en underholdende Ultra-event om kodning og teknologi. Her er hun og børn fra ultra:bits event på Bornholm sidste år. (Foto: Anders Beier © Type 1) (© www.andersbeier.com dYk _)

Når titusindvis af mennesker i alle aldre mødes til debatter ved Folkemødet på Bornholm fra den 13. til den 16. juni, giver DR alle mulighed for at følge med. Både hvis man selv er til politikfestival på solskinsøen, og hvis man befinder sig i andre dele af landet.

DR dækker Folkemødet med både radio- og tv-programmer og med indslag i DR’s nyhedsudsendelser og magasiner. For eksempel sender både DR’s politiske magasin ’Langt fra Borgen’, ’Debatten’ og ’Deadline’ direkte på DR2, ’Mads & Monopolet’ sender på P4, ’P1 Debat’, ’Public Service’ og ’Klog på sprog’ sender på P1, og alle disse programmer kan samtidig opleves fra DR’s scene i Allinge. P4 Bornholm dækker samtidig Folkemødet intenst gennem alle dagene, før og efter.

Debat, quiz og fællessang

På DR-scenen i Allinge vil folkemødegæsterne kunne følge tilblivelsen af en række programmer, men DR byder også på aktiviteter, som alene finder sted dér. Fra scenen kommer det blandt andet til at handle om børns digitale kompetencer, unges medievaner og ikke mindst fællesskab og fællessang.

Alle dage kan publikum synge og quizze med til musikalske events på DR’s scene, hvor der blandt andet lørdag er Højskolesangquiz med Adrian Hughes og DR Vokalensemblet.

Torsdag på Folkemødet er Sofie Østergaard vært på en underholdende Ultra-event om kodning og teknologi, hvor to bornholmske børnehold kæmper om færdigheder i kodning og FN’s verdensmål.

Fredag kan man møde DR’s generaldirektør Maria Rørbye Rønn til en direkte dialog med publikum. Erkan Özden faciliterer dialogen om blandt andet unges medievaner, public service og DR’s fremtid. Eventet er i øvrigt en Folkemøde-version af initiativet ’DR Direkte’, hvor DR’s direktører i 2019 kommer rundt i hele landet for at møde danskerne til en dialog om DR’s fremtid og for at give et indblik i, hvad DR er for en størrelse.

SE HELE DR’S PROGRAM PÅ FOLKEMØDET 2019

Facebook
Twitter