DR tager på festival

Festivalsæsonen er over os, og DR er massivt tilstede på tre af de største -NorthSide, Roskilde og Smukfest. Sæsonen skydes i gang på NorthSide i Aarhus fredag den 13. juni.

Quadron er blandt navnene på NorthSide-festivalen i Aarhus, som DR dækker tæt i den kommende weekend. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Hvis man kom for sent til billetlugen eller ganske enkelt ikke orker den sædvanlige festivaltumult med smat, tomme øldåser og væltede telte, er der ingen grund til at fortvivle.

DR er nemlig massivt tilstede på tre af årets største festivals - NorthSide i Aarhus, Roskilde Festival og Smukfest i Skanderborg, så der er god mulighed for at få masser af festival-oplevelser i år. Med live-streaming 24 timer i døgnet fra udvalgte festivalspots, direkte transmissioner fra koncerter, anmeldelser og anbefalinger, interviews med topnavne og masser af stemningsreportager, er det som at være der selv!

NorthSide åbner festivalsæsonen

Fredag den 13. juni åbner DR for festivalsæsonen med masser af festivaldækning fra aarhusianske NorthSide, der på rekordtid har markeret sig som en stor og seriøs spiller på den danske koncertscene.

I år har Northside formået at tiltrække store navne som Queens of The Stone Age, Franz Ferdinand, Pixies, Robyn, Arcade Fire, Lucy Love, Mew, The National, Quadron og Turboweekend. Med 35.000 deltagere fordelt på gæster, frivillige og kunstnere, er festivalen allerede totalt udsolgt. Dr.dk, DR3, P3 og P6 BEAT er på pletten under hele festivalen, der strækker sig frem til og med søndag den 15. juni.

Alt om Northside på dr.dk

Dr.dk/northside er indgangen til alt om DRs dækning af NorthSide 2014 med relevante links og henvisninger til alle de DR-platforme, der er til stede under festivalen. Sitet åbner på mandag den 9. juni, og under festivalen streamer dr.dk live 24 timer i døgnet fra udvalgte steder på festivalen, bringer nyheder, reportager og anmeldelser af de vigtigste koncerter, interviewer de mest interessante bands og lægger musik, friske fotos og videoer ud - både fra koncerter og fra livet på festivalpladsen.

’Smag på P3’ direkte fra festivalen

P3 åbner for dækningen og varmer op til NorthSide fra DR Byen med ’Smag på P3’ klokken 12.00-14.00. Lørdag og søndag sender 'Smag på P3' direkte fra festivalen og udvider programmets sædvanlige længde med en time fra klokken 12.00–15.00.

Værterne Sara Frost og Cathrine Nissen byder lytterne på en række interviews med festivalaktuelle kunstnere, live-musik og stemningsrapporter fra festival-området. Derudover er der masser af konkurrencer, quizzer, sjov og spas.

P6 BEAT - her, der og alle vegne

P6 BEAT overtager stafetten og sender ’Musikmagasinet’ direkte fra NorthSide fredag, lørdag og søndag klokken 15.00–18.00 med Augusta Glahn-Abrahamsen og Rune Hedeman ved roret.

De tre timer byder på masser af interviews, friske koncertanmeldelser og liveoptagelser fra koncerterne. P6 BEAT er i det hele taget her, der og alle vegne på NorthSide i år. Som noget helt nyt har P6 BEAT nemlig også fået sin egen scene på festivalen - 'P6 BEAT Stage' - med de garvede værter Camilla Jane Lea og Casper Bach Hegstrup som konferencierer.

DR3 sender live fra festivalen

DRs dækning af NorthSide rundes af på tv-skærmen, hvor DR3 sender to live-udsendelser direkte fra festivalen lørdag og søndag klokken 19.00-20.00. Værterne Tony Scott og Petra Nagel giver en update på festivalens seneste 24 timer og viser de bedste numre med de største bands, og tager seerne med om backstage for at se, hvad musikerne laver før de går på scenen.

Den samlede sendeplan fra NorthSide:

Smag på P3 – Fredag 13. juni kl. 12.00-14.00, lørdag 14. juni kl. 12.00-15.00 og søndag 15. juni kl. 12.00-15.00 på P3

Musikmagasinet - fredag 13. juni til søndag 15. juni kl. 15.00-18.00 på P6 BEAT

Live fra Northside – lørdag 15. juni til søndag 16. juni klokken 19.00-20.00 på DR3

Alt om DRs dækning af NorthSide på dr.dk/northside fra mandag 9. juni

Facebook
Twitter