DR-vært får travlt med at løse mysterier i efterårsferien

Både Kristian Gintberg, Onkel Reje og Hr. Skæg får en del at se til, mens børnene holder efterårsferie.

Kristian Gintberg er vært for 10 detektiv-liveshows i efterårsferien. Her er han sammen med Hannibal, som han tidligere har løst mysterier med på tv. (Foto: Henrik Vierø- DR © Type 1)

Samtidig med at mange børn og forældre bruger den kommende uge på at dase og holde efterårsferie, får en række af DRs børneværter travlt med at komme ud i landet og møde deres seere.

Ikke mindst Kristian Gintberg fra ’Ramasjang Mysteriet’ bliver en travl herre, når han skal løse ’Det store efterårsmysterium’ på Bremen Teater i København, hvor der er ikke færre end 10 forestillinger fra den 17.-21. oktober – hver dag klokken 11.00 og 14.00.

Her skal Kristian opklare mysterier i den gamle teatersal. Det er en stor sag, han er blevet sat på, og han har derfor brug for alle kloge børnehoveder for at kunne løse denne opgave og fange skurkene, som det hedder. Er det for eksempel Camping Vagn, Hanne Riffel, fru Pudderkvast eller Preben Pølsesnak, der har været på spil?

Det er altid en stor oplevelse for børn og forældre at møde DRs børneværter i virkeligheden, og derfor gør vi også en stor indsats for at få dem ud i landet, når børn og deres forældre har tid til at møde dem

Jon Lynge Larsen, projektleder

”’Ramasjang Mysteriet’ og Kristian er utrolig populær, og der er rift om billetterne. Vi har åbnet for nye detektiv-liveshows løbende, og det er helt usædvanligt, at vi efterhånden er oppe på 10 forestillinger. Det vidner om, at Kristian har godt tag i børnene,” siger Jon Lynge Larsen, der er projektleder i DR Salg.

Efterårs- og vinterferierne er traditionelt et tidspunkt, hvor DRs børneværter har travlt med at møde deres publikum.

”Det er altid en stor oplevelse for børn og forældre at møde DRs børneværter i virkeligheden, og derfor gør vi også en stor indsats for at få dem ud i landet, når børn og deres forældre har tid til at møde dem,” forklarer Jon Lynge Larsen.

Brevkassebestyreren og sørøvershow-manden Onkel Reje fra Ramasjang får også en travl efterårsferie. Hver dag klokken 14.00 fra lørdag den 14. til søndag den 22. oktober vil han lufte piben og sine sprængrøde kinder på friluftsscenen i Tivoli Friheden i Aarhus.

Også Hr. Skæg er ude at få luft i hårpragten i efterårsferien. Han er i Esbjerg Storcenter mandag den 16. oktober, på Viften i Rødovre tirsdag den 17. oktober og i Tarup Center i Odense lørdag den 21. oktober.

Nyhedsbrev OM DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve