DR-værter hædrer Stéphanie Surrugue og Celine Haastrup

Priserne som ’Årets værtskollega’ er netop blevet uddelt blandt DR’s værter. Prisen er blevet uddelt siden 2008 i DR.

Stéphanie Surrugue har fået prisen som 'Årets værtskollega' på TV og sociale medier. Hun blev overrasket i nyhedsrummet i DR Byen. (Foto: (C) DR)

Næsten 300 af DR’s ansatte er værter – enten på radio, TV eller sociale medier. De udveksler erfaringer og gode råd gennem afdelingen DR Værter, og en gang hvert år deler de også to priser ud som ’Årets værtskollega’. Én til en radiovært og én til en vært på TV eller sociale medier.

Med lidt forsinkelse er priserne som ’Årets værtskollega 2020’ netop blevet uddelt. TV/sociale medier-prisen gik denne gang til DR Nyheders internationale korrespondent Stéphanie Surrugue, mens ’Årets værtskollega’ på radio blev P2-vært Celine Haastrup.

Priserne er uddelt, efter at de cirka 300 værter har haft mulighed for at stemme på en kollega, de synes er ’den mest inspirerende, er idérig, har givet ekstra gode råd og støtte, er fremragende til sit fag’ eller på anden måde har gjort sig specielt fortjent til prisen.

Noget helt særligt

- Der er indløbet utrolig mange fantastiske nomineringer til en lang række radio- og TV/SoMe-værter. Denne pris er noget helt særligt, fordi det er værtskollegerne, der giver en pris til en værtskollega. Ingen chefer, seere eller DR Værter har indflydelse på, hvem prisen skal gå til. Det er en pris, der varmer helt ind i hjertekulen. Prisen giver et betydeligt fokus på hinanden, og mange giver sig tid til at skrive nogle rigtig søde indstillinger, siger lederen af DR Værter, Helle Urbild.

De første værtskollegaer fik prisen i 2008. Dengang var det Peter Qvortrup Geisling, der fik TV-prisen, mens Pia Røn modtog radioprisen.

Blandt de tidligere modtagere er for eksempel også Iben Maria Zeuthen, Dorte Krogsgaard, Mathias Hammer, Alberte Clement Meldal, Anders Agger, Sara Bro og Maria Månson.

Celine Haastrup fra P2 blev 'Årets værtskollega' på radio. Foto: DR.
Facebook
Twitter