DR-værter tager os med ud i naturen

DR’s naturtema fortsætter med programserien ’Min Natur’ de næste seks torsdage på DR1 og DRTV. Mød programmets deltagere her.

  • Erkan Özden fra TV-Avisen er en ivrig lystfisker. Det fortæller han om i den nye programserie ’Min natur’, som kan ses på DR1 og DRTV fra den 21. maj. Her har han taget vejrvært Christian Cherry med ud på Øresund. Foto: DR.
  • De seks DR-værter i 'Min natur': Flemming Møldrup, Mette Frisk, Tina Müller, Sofie Østergaard, Nikolaj Kirk og Erkan Özden. (Foto: (DR))
1 / 2

Mange af os har en travl hverdag langt fra naturen. Vi bruger de fleste vågne timer på at være på job, men vi drømmer om en pause, et åndehul, om at komme ud i naturen.

I programserien ‘Min Natur’ viser seks DR-værter os den natur, som de bruger til at få det pusterum, som kun naturen kan give.

- Natur er en nødvendighed for mig. Hvis jeg er stresset, er det for eksempel det der med at komme ud, der hjælper. Naturen giver mig ro, fortæller Mette Frisk, som til daglig er vært på programserien ‘Forsvundne arvinger’.

Programmerne bliver sendt fra torsdag den 21. maj og de kommende fem torsdage. Du kan se det første på DR TV torsdag morgen fra klokken 6.00 og samme dag klokken 20.45 på DR1.

I første program viser TV Avisen-vært Erkan Özden om sin begejstring for lystfiskeri. Han har inviteret sin kollega, vejrvært Christian Cherry, med, men bestemt ikke for at han skal fange flere fisk end Erkan selv.

I de seks programmer kan du opleve:

  • Erkan Özden fra TV Avisen inviterer vejrværten Christian Cherry med ud på Øresund for at fange fisk.

  • TV-kokken Nikolaj Kirk viser sine yndlingssteder på Amager Fælled sammen med fuglekenderen Nikolaj Noel.

  • Vært på ’Forsvundne Arvinger’, Mette Frisk, sover ude under åben himmel ved Tølløse sammen med sin gode veninde.

  • Flemming Møldrup fra ’Kender Du Typen’ padler på standup-paddleboard i Kerteminde Fjord i følgeskab med udendørsmennesket Casper Kjerumgaard.

  • På Sjælland cykler sportsværten Tina Müller sammen med den tidligere professionelle cykelrytter, Brian Holm, på en af Danmarks hårdeste bakker.

  • ’Versus’-vært Sofie Østergaard ruller med ’Løvens Hule’-iværksætter, Jacob Risgaard, rundt om Brabrand Sø.

Bliv klogere på fire af deltagerne her

Mød fire af ’Min Natur’-deltagerne i videoerne nedenfor og bliv klogere på deres forhold til naturen:

Hvilket sted i Danmark er særligt for dig?

Hvad betyder naturen for dig?

Hvilket dyr vil du helst være?

Hvilken bog har inspireret dig til at komme ud i naturen?

Det kan du se i de seks programmer

21. maj på DR1 og DRTV

Min natur – Erkan Özden på fisketur

Erkan Özden fra TV-Avisen er en ivrig lystfisker - sammen med en kammerat kan han bruge timer på at sidde i en lille båd og fortælle røverhistorier og trække fisk op ad vandet. I dag har han taget vejrvært Christian Cherry med ud på Øresund.

28. maj på DR1 og DRTV

Min natur – Nikolaj Kirk finder dyr

Nikolaj Kirk ELSKER Amager Fælled og det rige dyreliv der er lige udenfor hans hoved dør. Sammen med sin ven, fuglekenderen Nikolaj Noel viser han sine yndlingshjørner frem – og går på opdagelse efter både vandsalamander og fugle.

4. juni på DR1 og DRTV

Min natur – Mette Frisk sover ude

Mette Frisk, som til daglig er vært på ”Forsvundne arvinger” trodser i dag februar kulden for at sove i shelter. Med sig har hun sin gode veninde, og de to får en snak om venskab og natur over et stort glas rom. Undervejs laver de mad over bål og besøger Danmarks eneste fredede nattemørke for at komme tættere på himlen.

11. juni på DR1 og DRTV

Min natur – Flemming Møldrup padler

Flemming Møldrup springer i dag på et Stand Up Paddleboard og padler på den smukke Kerteminde Fjord. Livstilseksperten får hjælp og sparring af udendørsmennesket Casper Kjerumgaard.

18. juni på DR1 og DRTV

Min natur – Tina Müller cykler

I dag springer sportsvært Tina Müller på racercyklen og tramper rundt i den sjællandske natur. Hun får tips, tricks og godt selskab af den tidligere professionelle cykelrytter Brian Holm, når hun prøver kræfter med en af Danmarks hårdeste bakker.

25. juni på DR1 og DRTV

Min natur – Sofie Østergaard ruller

I dag har Versus-vært Sofie Østergaard stukket benene i sine rulleskøjter. Hun løber rundt om Brabrand Sø i selskab med iværksætter og Løve Jacob Risgaard – hvis han kan følge med. Undervejs får de også en snak om, hvad det kræver at være selvstændig, og hvordan man får livet til at hænge sammen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk