DR2 boller udenom på lørdag

Navne og noter fra DR - denne gang om tema om utroskab, portræt af Bodil Jørgensen, 'Søndag Live' og Svante, Grand Prix-billetter og danske musiklegender på DR K.

Mikkel Munch-Fals er vært for en DR2-aften om utroskab lørdag. Foto: Bjarne Bergius Hermansen. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

DR2 boller udenom på lørdag

Mikkel Munch-Fals er vært, når DR2 boller udenom for en aften i 'DR2 Tema' lørdag den 7. december klokken 20.00-22.30. Han ser blandt andet nærmere på, hvorfor utroskab er så tabubelagt, selvom de fleste mennesker før eller siden har det inde på livet. Værten lokker allerede på forhånd med, at seerne både kommer med til lumre julefrokoster, på online-scoringstogt og med helt ind i kopirummet. Kendte danskere som blandt andre Martin Kongstad, Pernille Aalund, Maria Marcus, Pernille Rosenkrantz-Theil, Asger Aamund og Niels Lan Doky giver deres besyv med.

DR K-portræt af Bodil Jørgensen

Skuespilleren Bodil Jørgensen var i mange år teaterskuespiller, men de seneste år har hun markeret sig markant på film og på tv-skærmen, for eksempel i 'Krøniken' og i 'Rytteriet' på DR2, hvor hun blandt andet leverede dialektservice. Tirsdag den 10. december klokken 21.40 bringer DR K et portræt af skuespilleren. Det er lavet af Peter Beeck Thiesen, og følger hende blandt andet på Det Kongelige Teater og på hendes elskede Nørrebro i København.

Peter Belli på DR K

Sangeren Peter Belli er den første, der medvirker i en DR K-serie om 'Danske musiklegender', som har premiere på søndag den 8. december klokken 23.00. Peter Belli fortæller om en rå barndom med en hårdtarbejdende mor og en voldelig stedfar og om mødet med musikken og idoldyrkelsen i midttresserne. Han beretter også om mødet med hustruen June og dennes familie af gøglere, ikke mindst Junes mor, sandsigersken Corinta samt om venskabet med Poul Martin Bonde og vejen tilbage til rock'n'roll.

DR Slotskoncerter - Benny Andersen og Povl Dissing (Foto: Pressefoto © Type 1)

Dissing og Andersen besøger 'Søndag Live'

Povl Dissing og Benny Andersen har efterhånden sunget Svante-viser i 40 år, og på søndag klokken 21.00 er makkerparret gæster i 'Søndag Live' på DR2, hvor de fortæller om, hvordan samarbejdet har været. Der er stadig mulighed for at blive publikum til showet, der bliver sendt to gange mere før jul. Se hvordan her.

Emmelie de Forest har vundet Eurovision Song Contest 2013. Pressemøde i Koncerthuset. Tillykke Emmelie. DR Byen. (Foto: Lone Kröning Mogensen © Type 1)

De første finalebilletter solgt klokken 11.15

I fredags startede salget af billetter til Det Europæiske Melodi Grand Prix i København næste år, og ikke mindst de første finalebilletter var der rift om. Klokken 11.15 var de solgt, mens der fortsat er mulighed for at sikre sig billetter til generalprøver på Billetlugen. Det var knap en tredjedel af billetterne, som blev sat til salg i første runde. Der kommer flere billetter til salg 31. januar 2014 og igen i april.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter