DR2 får flere live-programmer om aftenen

Anne Sophia Hermansen og Bente Dalsbæk er faste værter på DR2's nye live-magasiner, der går i luften i uge 41.

Anne Sophia Hermansen er fast vært på 'Godt sagt!', et nyt debatprogram hver DR2 mandag klokken 20.00. (Foto: Lars E Andreasen © Type 1)

Fra starten af oktober sender DR2 hver mandag til torsdag klokken 20.00 live-magasiner med fokus på aktualitet og debat. Anne Sophia Hermansen, Jens Olaf Jersild, Bente Dalsbæk og Clement Kjersgaard er de faste værter.

Efteråret byder på to gamle kendinge og to helt nye programmer, når DR2 mandag til torsdag kl.20.00 sætter fokus på aktuelle emner.

”På DR2 er der plads til at gå i dybden med væsentlige aktuelle emner. Det vælger vi at skrue endnu mere op for, når DR2 går live hver mandag til torsdag klokken 20. Med Anne Sophia Hermansen, Jens Olaf Jersild, Bente Dalsbæk og Clement Kjersgaard står vi med et stærkt værtshold, der på hver deres måde vil sikre, at DR2 er til stede i nuet med væsentlige debatter og nyt perspektiv på alt det, der optager danskerne lige fra politiske skandaler og globale konflikter til menneskelige værdier og børneopdragelse,” siger kanalchef for DR2 Michael Thouber.

Godt sagt

Mandag den 6. oktober lægger Anne Sophia Hermansen ud med programmet 'Godt sagt', der er en helt ny type samtalemagasin. Hver uge mødes tre værter med forskellige profiler for at diskutere aktuelle emner, der optager dem. Præmissen er, at det skal kunne lade sig gøre at være uenige uden at ryge i struben på hinanden, og uden at samtalen bliver til en råbekonkurrence.

”Vi er blevet så vant til, at det at debattere betyder, at vi hver især for alt i verden skal fremføre og holde fast i vores egne synspunkter. De dummeste mennesker jeg kender, er dem, der aldrig skifter mening. Hvorfor er politikere og meningsdannere så bange for at sige: ”Det har du ret i”, når de møder et godt argument? I 'Godt sagt' skal vi lytte til de gode argumenter og blive klogere i stedet for bare at stå og råbe af hinanden”, siger vært Anne Sophia Hermansen. Det faste anker i programmet er blogger og klummeskribent Anne Sophia Hermansen. Hun flankeres hver uge af to gæsteværter, der selv vælger deres eget emne og egne gæster til programmet. I løbet af efteråret kan man som gæsteværter blandet andre møde Lars Seier Christensen, Lykke Friis, Sara Bro, Knud Foldschack, Hella Joof, Lars H.U.G., Anna Mejlhede, Peter Lund Madsen og Peter Øvig Knuden.

DR2 Nu

Jurist, journalist og klummeskribent Bente Dalsbæk er vært på det andet af de to nye magasiner 'DR2 Nu', der sendes første gang onsdag den 8. oktober. Gennem interviews og reportage tager 'DR2 Nu' hver uge fat i et af ugens helt store aktuelle emner. Bente Dalsbæk tager som vært på programmet fat i det, der bliver talt mest om lige her og nu, og giver det et perspektiv og nuancer, vi ikke tidligere har set.

”Når jeg bliver præsenteret for et aktuelt emne som interesserer mig, så leder jeg altid efter flere perspektiver og nuancer – en sag har aldrig kun én side! I 'DR2 Nu' vil vi formidle både de små og de store nuancer i helt aktuelle spørgsmål og dermed tilbyde seerne en ny vinkel, på det, der foregår lige nu,” siger vært Bente Dalsbæk.

Kort om Anne Sophia Hermansen

  • Debattør, klummeskribent og blogger med en fortid som rådgiver og pressechef i den finansielle sektor. Er af flere medier kåret som en af de mest markante meningsdannere i Danmark. Deltager efter eget udsagn i den offentlige debat, fordi hun ikke kan holde sin kæft.

Kort om Bente Dalsbæk

  • Kommentator, foredragsholder og forfatter med en fortid som embedsmand, udvalgssekretær og rådgiver og taleskriver for Folketingets skiftende formænd og Præsidium. Hendes samfundsinteresse er drevet af at forstå, hvad det vil sige at være et ordentligt menneske.  

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk