DR2 har en hemmelig affære

Navne og noter fra DR – denne gang om tema på DR2, Cirkus Summarum næste sommer, 25 års jubilæum i DR, ’1864’ og Martin Krasnik på P2.

Mikkel Munch-Fals er vært for aftenen om utroskab og sidespring. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

DR2 har en hemmelig affære

For nogle mennesker udvikler uskyldige julefrokostknald sig til faste affærer. ’DR2 Tema’ undersøger lørdag fra klokken 20.00, om det er simpel liderlighed eller mangel på sex og spænding, der får folk til at indlede et forhold ved siden af det, de har i forvejen. DR2 taler med dem, der har levet reelle dobbeltliv og andre, der har haft en utro partner i årevis uden at vide det. Seerne kan møde en privatdetektiv, der lever af at afsløre affærerne, og en primatolog, der fortæller, hvorfor aber også har sidespring. Mikkel Munch-Fals er vært, mens René Fredensborg, Ditte Giese, Mads Holger, Karen Thisted og Emil Thorup giver deres besyv med.

Cirkus Summarum er klar fra 30. juni til 9. august næste år. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Cirkus Summarum igen næste år

Hvert år er et femcifret antal voksne og børn i ’Cirkus Summarum’, som DR Big Bandet og Muskelsvindsfonden holder i fællesskab. Sådan bliver det også i 2015, for turneplanen for næste år er netop blevet præsenteret. Igen kommer løjerne med nogle af DRs figurer og værter til at foregå på Tiøren på Amager og på Tangkrogen i Aarhus. I København vil der være cirkus fra den 30. juni, hvor der er forpremiere, til den 20. juli, mens forestillingen rykker teltpælene til Aarhus fra den 24. juli til den 9. august.

Cirkus Summarum er klar fra 30. juni til 9. august næste år. (Foto: Per Arnesen- Miso Film © Type 1)

’1864’ sluttede med fine tal

Hver anden dansker har set mindst et afsnit af ’1864’, og i seks af de otte uger, hvor Ole Bornedals serie blev sendt på DR1, var det ugens mest sete program. Det er nogle af de nøgletal, som DR Medieforskning har regnet sig frem til, efter at serien nu er slut. I gennemsnit er hvert afsnit af ’1864’ blevet set af 1.341.000 seere, og der med endte ’1864’ på niveau med serier som ’Borgen’, ’Livvagterne’ og ’Lykke’.

Cirkus Summarum er klar fra 30. juni til 9. august næste år. (Foto: Lars E Andreasen © Type 1)

Kendte nyhedsværter laver knas på P2

Nyhedsværter og P2 er normalt to helt vidt forskellige ting, men sådan er det nu ikke fra næste uge, når Claus Berthelsen ugen igennem fra klokken 18.11 til 19.20 er vært for ’Knas på P2’. Her er Martin Krasnik fra ’Deadline’ på DR2 medvært mandag, mens DRs Ruslandskorrespondent Mathilde Kimer er det tirsdag. Onsdag gælder det Niels Krause-Kjær, som ligesom Martin Krasnik er vært på ’Deadline’ til daglig. Programmet indeholder alt det, man ikke vidste om julen, dens musik og traditioner. Lytterne kan blive kloge på både Bachs Juleoratorium og europæiske julehits og høre en julehistorie fra virkeligheden.

Cirkus Summarum er klar fra 30. juni til 9. august næste år.

25 års jubilæum i DR

Kontorfuldmægtig Charlotte Gine Heuer Carlson kan torsdag den 11. december fejre 25 års jubilæum i DR. Charlotte Carlson arbejder i dag i DR Rådgivning, Strategi og Kommunikation, men har også tidligere arbejdet på P3, hos DR Kommunikation og DR Jura, Politik og Strategi.

Facebook
Twitter