DR2 møblerer om på værterne

Når DR2’s magasiner er tilbage efter jul og nytår, er velkendte værter på nye pladser, og der er også blevet plads til en helt ny: Astrid Berg.

Astrid Berg bliver vært for første gang. Hun har premiere på 'DR2 Morgen' den 12. januar. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Når DR2’s faste nyhedsprogrammer er tilbage efter jul og nytår, er der møbleret rundt på værterne, og der er også blevet plads til en helt ny.

Den nye er Astrid Berg, som fremover hver anden uge skal være vært på ’DR2 Morgen’ sammen med Søren Bendixen, der lige nu er vært på ’DR2 Dagen’ om eftermiddagen. I de øvrige uger fortsætter Camilla Thorning og Morten Schnell-Lauritzen i værtsstolene på ’DR2 Morgen’.

31-årige Astrid Berg har i de seneste seks år boet i Madrid, og siden 2011 har hun dækket Spanien for DR Nyheder; både i form af reportager til for eksempel Radioavisen, Orientering på P1, TV-Avisen og Horisont. Inden da arbejdede hun blandt andet i kommunikationsenheden i Udlændingeservice og som freelancejournalist for Information og andre dagblade.

”Jeg er utrolig glad for, at Astrid Berg har sagt ja til at starte som vært på ’DR2 Morgen’. Hun er en meget vidende og stærk formidler, og med hendes skarpe journalistiske blik bliver det en styrkelse af vores morgenflade at få hende med på holdet. Det bliver også en stor fornøjelse at få Søren Bendixen med – det bliver et stærkt værtshold,” siger Marie Buss, der er journalistisk chef på DR2.

Astrid Berg vil også komme til at optræde i andre DR2-programmer, ligesom hun bliver en del af DR Nyheders beredskab, hvis der sker afgørende nyheder, som skal dækkes hurtigt.

Morgenværter kommer senere op

De to hidtidige morgenværter, Mikkel Frey og Henrik Lerche, vil fremover kunne stå lidt senere op, da de efter nytår bliver værter på ’DR2 Dagen’ på alle hverdage fra klokken 17.00-18.00. Her afløser de den nu snart morgenduelige Søren Bendixen og Lene Johansen, der er kontraktansat og efter eget ønske stopper som vært på 'DR2 Dagen'.

I weekenderne fortsætter Sanne Gram Fadel som vært på ’DR2 Morgen’.

’DR2 Morgen’ er tilbage efter juleferien mandag den 5. januar. Astrid Berg kan ses første gang den 12. januar.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter