DR3 udvider redaktørholdet med Trine Skovgaard

DR3 har godt gang i produktionen af danske programmer, og fra den 1. april udvider kanalen redaktørholdet med Trine Skovgaard, der kommer fra DR Videnskab.

Trine Skovgaard skifter fra DR Videnskab til DR3. Senest har hun nu lavet en dokumentarserie til kanalen, som endnu ikke har været vist. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

DR3 skruer hele tiden op for produktionen af danske programmer, og derfor er der også behov for flere redaktører på kanalen. Fra den 1. april i år skifter redaktør Trine Skovgaard fra DR Videnskab til DR3, der dermed udvider redaktørholdet.

Trine Skovgaard er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 2004. Hun er bestemt ikke ubekendt med kanalen, for de seneste otte måneder har hun arbejdet med at udvikle og producere den kommende dokumentarserie ’POV’ til netop DR3.

Inden Trine Skovgaard kom til DR i sommer, arbejdede hun i 10 år i produktionsmiljøet som tilrettelægger, redaktionschef og producent hos Koncern TV, Eyeworks, STV og Strix TV.

Har arbejdet med mange genrer

I årenes løb har hun beskæftiget sig med næsten alle genrer – lige fra børneprogrammer, bolig og livsstil over dokumentarer til reportage og reality.

”DR3’store succes og stadigt flere nyproducerede, danske programmer, bevirker, at vi har brug for at udvide redaktørholdet. Vi er utroligt glade for, at Trine Skovgaard har sagt ja til at blive en del af DR3,” siger kanalredaktør Irene Strøyer fra DR3, der tilføjer:

”Trine Skovgaard har masser af erfaring med at knække dramaturgiske problemstillinger på tværs af genrer, og det er lige netop det, DR3 står for og har brug for. Kanalen kaster sig gang på gang ud i at blande genrer, og det kræver et fortælletalent, der netop kan se mulighederne og har erfaring fra alt fra børne-tv til den tunge dokumentar,” siger hun.

Trine Skovgaard har blandt meget andet stået for produktionerne ’Aldrig mere fængsel’ på DR1, ’Alt på spil’ på TV 2 og ’Par på prøve’ på TV3. Hun stod også bag DR2’s ’Sex, Kaos og Bekendelser’, som på TV Festival i 2012 både modtog prisen for ’Bedste reportageserie’ og prisen for ’Bedste klip’.

Facebook
Twitter