DRTV skruer op for billedkvaliteten under EM

DR har netop skruet op for billedkvaliteten på DRTV, så du kan se EM-kampene og alle andre liveprogrammer i fuld HD.

Det er nu muligt at se EM-kampene og alle andre liveprogrammer i fuld HD (1080p50) på DRTV. (Foto: DR Presse)

Nu bliver seeroplevelsen endnu mere levende, når alle DRTV’s direkte udsendelser sendes i den meget høje og klare billedkvalitet fuld HD.

Den forhøjede billedkvalitet kan seerne for eksempel nyde lørdag aften, når braget mellem Danmark og Wales, som spilles på Johan Cruyff Arena i Amsterdam i Holland, bliver vist direkte på DRTV.

- DRTV er en aktuel og levende dansk streamingtjeneste, og ved at skrue op for billedkvaliteten på alle DRTV’s liveprogrammer får seerne en endnu mere livlig EM-oplevelse. Fuld HD gør, at man ser bolden og spillernes bevægelser tydeligere, da billedet bliver mere detaljeret og løftes fra 25 til 50 billeder pr. sekund. Samme livlige sportsoplevelse kan man også se frem til, når vi skal se OL i Tokyo, siger Troels Hauch Tornmark, der er product manager for DRTV.

Konkret er streamingkvaliteten hævet fra 720p50 til 1080p50, mens bitraten er hævet fra 5,5 Mb/s til 8 Mb/s.

Udover de meget levende og detaljerede billeder fra sommerens store sportsbegivenheder i form af EM og OL, kan man også se alle andre liveprogrammer i fuld HD på DRTV. Det gælder for eksempel også TV-Avisen og de direkte op- og nedtakter til EM-kampene.

Den forhøjede streamingkvalitet på alle DRTV’s liveprogrammer bliver automatisk vist på dit tv. Det er også muligt at se fuld HD på din tablet eller på din computer i fuldskærmsvisning.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk