Fællessang, debatter, ’Genstart’ og meget mere: Se alle DR-events og -programmer fra Folkemødet

På dr.dk/folkemødet har du mulighed for at se alt, der foregik på DR Scenen fra torsdag til lørdag under Folkemødet på Bornholm.

Peter Qvortrup Geisling og Helle Thorning Schmidt var blandt andet i 'Monopolet' hos Sara Bro på DR Scenen. Radioprogrammet kan blandt andet ses med billeder på dr.dk/folkemødet. (Foto: Anders Beier)

Det kan godt være, at du ikke selv have mulighed for at være til stede på Folkemødet på Bornholm i sidste uge – og dermed følge med i, hvad der for eksempel skete på DR Scenen på havnen i Allinge. Det kan også være, du var der, og alene havde mulighed for at følge noget det.

Uanset hvad har du nu mulighed for at se alt, hvad der foregik på DR Scenen fra tidligt torsdag til sent lørdag aften. På dr.dk/folkemødet ligger der nu optagelser fra alle DR-events og -programmer, der foregik i løbet af dagene.

Det betyder for eksempel, at du har mulighed for at se en stribe radioprogrammer med billeder på – for eksempel ’Sara & Monopolet’, ’Tabloid’, ’Slotsholmen’, ’Klog på Sprog’ om politikersprog og optagelserne til podcasten ’Genstart’, hvor vært Anna Ingrisch havde besøg af DR’s Ruslands- og Ukraine-korrespondent Matilde Kimer.

På sitet kan du også se den helt særlige udgave af ’Fællessang’, som Katrine Muff og Johannes Langkilde stod bag fredag fra DR Scenen, ligesom du finder videoen fra ’DR Deler’-arrangementet, hvor DR spurgte: ’Hvilken rolle spiller DR Drama’.

De mange timers video finder du på dr.dk/folkemødet.