Fire danskere får kongelig behandling af DR3

Fra 15. august kl. 20.00 på DR3: I tre direkte programmer transmitterer DR3 fra fire danskeres store dag.

Selv om man er helt almindelig, kan man godt få en kongelig behandling af DR3. I tre direkte programmer transmitterer DR3 fra fire danskeres store dag. Blandt eksperterne er Sisse Sejr-Nørgaard, Emil Thorup og Jens Werner. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Det er få ting, der kan samle Danmark som en kongelig begivenhed. Befolkningen elsker at svælge sig i traditioner og historier fra andres liv - ikke mindst de kongeliges. Og der findes formentlig ikke mange danskere, som ikke har drømt om at være kongelig eller blot at få den behandling og omtale, som de kongelige får. Den drøm gør DR3 nu virkelig for fire helt almindelige heldige danskere.

DR3 har skelet til dækningen af Kongehusets store fester, når kanalen de næste tre lørdage ruller den store sendevogn ud og hylder almindelige danskere og alle de følelser, der er forbundet med nogle af livets største begivenheder.

Live-bryllup på DR3

På lørdag klokken 20.00 retter DR3 kameraet mod Tina og Kenneths store dag. Seerne skal sidde klar med lommetørklæde og kage til kaffen, når kanalen på bedste kongelige manér transmitterer og kommenterer live fra bryllupsdagen. DR3 er med lige fra det kommende ægtepar siger JA til hinanden i kirken og efterfølgende til bryllupsmiddagen. Og som det sig hør og bør, kan seerne også deltage i fejringen ved at sende lykønskninger, der bliver vist på skærmen under livetransmissionen.

Også de to kommende lørdage transmitterer DR3 på kongelig vis og direkte fra henholdsvis en 18- og 40-års fødselsdag.

Der er garanti for tre festlige og kongelige aftener på DR3, når kanalen har allieret sig med et stærkt værtspanel bestående af Emil Thorup, Jens Werner, Sisse Sejr og ej at forglemme den royalkompetente Helle Bygum. Til sammen er de eksperter på alt fra vejret til maden, og de kyndige værter vil naturligvis have fokus på etikette, mode og alle detaljer om gæster, stedet og selvfølgelig aftenens hovedpersoner.

Facebook
Twitter