Flere billetter frigives til Band Of Horses i DR Koncerthuset

4. marts 2017 kl. 20.00 i Koncertsalen: DR Koncerthuset åbner resten af salen - så publikum kan sidde hele vejen rundt om bandet.

Lørdag d. 4. marts 2017 spiller det amerikanske indie-rock band i DR Koncerthusets Koncertsal.

Billetterne som gik til salg den 1. juli blev hurtigt revet væk. Interessen for denne koncert er så stor, at bandet har besluttet, at åbne resten af salen op.

Oplevelsen med, at have folk hele vejen rund om scenen, er meget intens – både for band og billetkøbere. Fra at være en stor oplevelse, at have sikret sig billet til Band Of Horses, bliver det nu også en meget unik oplevelse. De ekstra billetter bliver sat til salg på fredag.

Amerikanske indierockere er blevet voksne

Med udgivelsen af debutalbummet ”Everything All The Time” i 2006, blev Band of Horses hurtigt placeret på landkortet som det nye, solide indierockband i USA. Opfølgerne ”Cease To Begin”, ”Infinite Arns” og ”Mirage Rock” blev alle hyldet af anmeldere såvel som fans som solide rockalbum, der gav os singler som ”The Funeral” og ”No One’s Gonna Love You” og førte bandet på turnéer verden over, med prominente kunstnere som Neil Young og My Morning Jacket.

Forsanger Ben Bridwell er den uomtvistelige primus motor i Band of Horses. Udover at skrive al lyrik til bandets følsomme, country-twistede indierock, er alle bandmedlemmer blevet skiftet ud siden debuten. Den nuværende konstellation har dog været i spil siden den grammy-nominerede ”Infinite Arms”, og består – udover Bridwell – af Ryan Monroe, Tyler Ramsey, Bill Reynolds og Creighton Barrett.

Band of Horses’ femte udspil har fået titlen ”Why Are You OK?” og udkom på pladeselskabet Interscope den 10. juni i år. Pladen er produceret af Jason Lytle fra kultindiebandet Grandaddy, og har ingen mindre end Rick Rubin, der tidligere primært har produceret hip hop og heavy metal, med som executive producer og mentor.

Med ”Why Are You OK?” starter Band of Horses på et nyt kapitel i bandets historie. Tidligere blev bandmedlemmer skiftet ud, og hvert album skulle gerne optages i nye, mærkelige omgivelser, så isoleret fra omverdenen som muligt. Den nu 38-årige Bridwell er gift og har fire døtre. Han er blevet voksen, og med dette album havde han ikke behov for at isolere sig for at indspille. Derimod blev sangene skrevet i hans studie hjemme i familiens garage i South Carolina.

Resultatet af dette nye kapitel i bogen om Band of Horses er, at det er et voksent band, der snart kommer til Danmark igen i begyndelsen af 2017. Bandets leveregel er, at hvis du omgiver dig med mennesker, du elsker, skal alting nok gå. Og det kommer uden tvivl til at gå over al forventning, når Band of Horses gæster Koncertsalen i DR Koncerthuset næste år.

Facebook
Twitter