(Foto: Anders Beier)

Folkemødet: DR sendte direkte og delte erfaringer på havnekajen

De seneste dage har DR sendt direkte udsendelser og debatter fra Folkemødet på Bornholm til hele landet, og DR delte også ud af sine egen viden om børneindhold på scenen i Allinge Havn.

 • En stribe af DR's radio- og TV-programmer har forladt studierne og er blevet sendt fra DR’s scene på Allinge Havn i forbindelse med de seneste dages folkemøde på Bornholm. Her var selv brugere fra børnemålgruppen mødt op, da DR torsdag eftermiddag delte sin viden om, hvordan DR inddrager målgruppen på Minisjang, Ramasjang og Ultra for at skabe indhold, der er tro mod børnene. (Foto: Anders Beier)
  1 / 18
 • Morten Skov Hansen, der er chef for DR Ultra, Ramasjang og Minisjang, berettede om, hvordan DR skaber indhold dedikeret danske børn. (Foto: Anders Beier)
  2 / 18
 • Fra DR's scene fortalte han blandt andet om, hvordan DR arbejder med at producere unikt indhold, som danske børn finder relevant og vælger til i et marked, hvor det faktisk ikke er indhold, der mangler. Hele Morten Skov Hansens oplæg og seancen kan du se i sin helhed på dr.dk/møddr, hvor der ligger næsten en times video fra Allinge. (Foto: Anders Beier)
  3 / 18
 • Lotte Folke Kaarsholm fra 'Deadline' på DR2 var eftermiddagens vært, og mikrofonen var også åben for spørgsmål fra publikum, som det ses på det allerøverste billede på denne side. DR's generaldirektør Maria Rørbye Rønn og Morten Skov Hansen svarede på spørgsmål og uddybede også begge, hvilke tanker der ligger bag DR's børneindhold og den ihærdige inddragelse af børnene i forbindelse med produktionen af det. (Foto: Anders Beier)
  4 / 18
 • Både 'Deadline' og 'Debatten' fra DR2 blev sendt live fra Bornholm, og fra P1 var både 'Guld og Grønne Skove', 'Nede Mette', 'Genstart’, og 'P1 Debat' flyttet ud af deres vante rammer og til solskinsøen, der vitterlig levede op til sit navn. P4 Bornholm har også dækket Folkemødet intenst - både under mødet og i perioden op til. (Foto: Anders Beier)
  5 / 18
 • Ligesom alle andre steder i kongeriget gik der også fodbold i Folkemødet torsdag aften, da Danmark skulle møde Belgien ved EM i herrefodbold i Parken. 'Go'Morgen P3'-vært Andreas Kousholt, der selv fyldte 30 år torsdag, var vært for en fodboldopvarmning fra DR-scenen, som folketingsmedlemmerne Jakob Ellemann-Jensen, Peter Skaarup, Ida Auken og Rosa Lund deltog i. (Foto: Anders Beier)
  6 / 18
 • I konkurrencen blev det blandt andet afgjort hvem af politikerne, der havde det bedste boldøje, og som det kan ses her, foregik noget af konkurrencen også med et begrænset udsyn for her Ida Auken og Jakob Ellemann-Jensen. (Foto: Anders Beier)
  7 / 18
 • Også DR's politiske analytiker Jens Ringberg sprang til, da det bedste politiske boldøje skulle kåres. (Foto: Anders Beier)
  8 / 18
 • Sidste år var Folkemødet aflyst på grund af coronasituationen, men ellers er det nærmest blevet en tradition, at DR2's 'Debatten' runder sæsonen af på Bornholm. Her er mange partiledere alligevel med til Folkemødet, og det benyttede vært Clement Kjersgaard til at samle dem. (Foto: Anders Beier © © Anders Beier - all rights reserved)
  9 / 18
 • Her er det fra venstre i rødt Sofie Carsten Nielsen, Kristian Thulesen Dahl, Jakob Ellemann-Jensen. Clement Kjersgaard, Søren Pape, Pernille Vermund og Alex Vanopslagh, der er i gang med 'Debatten', som du kan se eller gense på DRTV. (Foto: Anders Beier © © Anders Beier - all rights reserved)
  10 / 18
 • Allinge Havn 'by night' tager sig også godt ud, og modsat sidste gang i 2019 måtte 'Deadline' på DR2 ikke aflyse denne gang, fordi det styrtregnede og bragede lige før sendestart. Det var en smuk aften. (Foto: Anders Beier © © Anders Beier - all rights reserved)
  11 / 18
 • Niels Krause-Kjær var vært for 'Deadline'-programmet torsdag, som mange overværede på de hvide stole, som DR havde stillet op ved scenen, så folkemødegæsterne kunne følge produktionen og interviewene. (Foto: Anders Beier © © Anders Beier - all rights reserved)
  12 / 18
 • Én af deltagerne i debatten i 'Deadline' var Bornholms tidligere borgmester, Winnie Grosbøll, der i udsendelsen blev kaldt Folkemødets dronning. Hun har i sine borgmesterår fra 2010-2020 spillet en central rolle for Folkemødet og også været konstitueret formand for den. I dag er hun direktør i Friluftsrådet. (Foto: Anders Beier)
  13 / 18
 • Fredag prøvede podcastvært Knud Brix noget helt nyt med sin DR-podcast 'Genstart', som blev lanceret, umiddelbart før coronaen lukkede landet i marts sidste år. Det nye var, at han lavede programmet live, hvad han aldrig plejer at gøre. (Foto: Anders Beier © © Anders Beier - all rights reserved)
  14 / 18
 • Gæsten på DR-scenen i Allinge var EU's konkurrencekommissær Margrethe Vestager, og her kan resultatet også høres på DR Lyd. 'Genstart' er i løbet af det forgangne år blevet en af landets absolut mest hørte podcast, og den udkommer på DR Lyd hver dag klokken 6 på alle hverdage. (Foto: Anders Beier © © Anders Beier - all rights reserved)
  15 / 18
 • I 2021 sætter DR særligt fokus på bevægelse i temaåret 'Sammen i bevægelse'. Det sker i et samarbejde med landets største idrætsorganisationer. DR's Sofie Østergaard guidede fredag aften publikum igennem bevægelsesåret, ligesom hun fortalte, hvad der er at glæde sig til på den front resten af året. (Foto: Anders Beier © © Anders Beier - all rights reserved)
  16 / 18
 • Og selvfølgelig blev der også lagt op til bevægelse fra scenen. Sofie Østergaard er selv - ved siden af TV-jobbet - danser og underviser i dans, så hun er bestemt ikke uvant med 'at sætte folk i bevægelse'. (Foto: Anders Beier © © Anders Beier - all rights reserved)
  17 / 18
 • Sociale medier er er blevet én af de førende arenaer for politisk kommunikation. På Facebook og Instagram serverer politikerne budskaber om alt fra corona-nedlukninger til udlændingepolitik sammen med makrelmadder, håndbold og selfies. Men skal vi kaste sure smileys eller røde hjerter efter den udvikling? Og hvad betyder det hele ude i den virkelige verden? For den politiske samtale og demokratiet? Det undersøgte værterne Anna Olrik og Thomas Tjaerandsen lørdag eftermiddag, da de sendte P1-programmet 'Nede Mette' live fra Folkemødet - her med Pernille Vermund og Lea Wermelin som midtpunkt. Det kan høres på DR Lyd og blev samtidig det sidste program sendt fra DR's scene på Folkemødet i år. (Foto: Anders Beier © © Anders Beier - all rights reserved)
  18 / 18
Facebook
Twitter