Gudstjenester fortsætter på både DR1 og DR2

Efter sommerferien vil gudstjenesten på TV også blive sendt på DR1 søndag formiddag og på DR2 samme eftermiddag. Gudstjenesten kan også ses på DRTV.

Sct. Mortens Kantori sang for, da DR1 og DR2 sendte gudstjeneste fra Sct. Mortens Kirke i Randers den 6. juni. (Foto: Anders Davidsen)

Under coronaen, hvor det har været svært eller til tider umuligt at komme i kirke, har DR sendt TV-gudstjenesten både på DR1 klokken cirka 10.00 søndag og igen på DR2 klokken 14.00, hvor gudstjenesten har været sendt i flere år. DR har fået mange positive tilkendegivelser over den disponering, og derfor fortsætter DR også efter sommerferien med at sende på det tidspunkt.

Ligesom tidligere år holder DR en sommerpause i TV-gudstjenesterne. Det er i år fra den 20. juni til og med den 8. august. Men fra den 15. august vil gudstjenesterne så først kunne ses på DR1 og DRTV klokken 10.00 og samme udsendelse klokken 14.00 på DR2.

Hele sommeren sender P1 radiogudstjenester hver søndag klokken 10.00, som det har været tilfældet i over 90 år.

Gudstjeneste fra Haderslev

Gudstjenesten den 13. juni bliver en festgudstjeneste – sendt direkte fra Haderslev Domkirke – i forbindelse med at 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark fejres – med et års coronaforsinkelse. Den gudstjeneste sendes på DR1 klokken 10.30 på dagen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk