Han får DRs medarbejderpris

Programtekniker Marco Møller fra DR Danmark i Aarhus bliver årets modtager af KUV-prisen – DRs medarbejderpris.

Marco Møller får DRs medarbejderpris - KUV-Prisen 2014. (Foto: DR © Type 1)

Programtekniker Marco Møller fra DR Danmark i Aarhus har blandt andet været klipper på Mette Blomsterberg-programmerne ’Det Søde Liv’, og nu får han selv sejrens sødme at føle.

Marco Møller bliver nemlig modtageren af årets DR-medarbejderpris – KUV-prisen. KUV står for den faglige organisation Kontaktudvalget i DR, der er en faglig paraplyorganisation for de faglige organisationer i DR minus journalisterne.

KUV-prisen bliver i år uddelt for 23. gang. Tanken med den er at påskønne en kollega, der på den ene eller den anden måde er med til at gøre DR til en god arbejdsplads.

Har styr på teknikken

Marco Møller startede i DR Livsstil i Aarhus som FTP-elev (Film- og TV-Produktion) i 2004, og siden har han blandt meget andet været klipper på ’Nak & Æd’, ’Ønskehaven’, ’Kæft, Trit og Knus’ og sæson fire af ’Det Søde Liv’. Senest har Marco Møller også været visuel producer på DR1-serien ’De Uhelbredelige’.

Den endelige begrundelse for valget af Marco Møller som årets prismodtager bliver først givet, når prisen skal overrækkes hos DR i Aarhus den 28. november af KUV-formand og DR-bestyrelsesmedlem Stig Paulsen. En af de væsentlige forklaringer er dog nok, at han har en meget stor berøringsflade i DR og kan løse de fleste tekniske problemer, fordi han er stædig og bliver ved, indtil tingene fungerer.

Sidste år gik prisen til P2-lydtekniker Søren Krabbe, som blandt andet står for radioafviklingen af de ugentlige torsdagskoncerter. KUV-prisen består af et mindre pengebeløb - og ikke mindst æren.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk