Han kender typen

Når den kommende sæson af ’Kender du typen?’ ruller over skærmen, er det med Flemming Møldrup i rollen som livsstilsekspert.

Flemming Møldrup debuterer som programmets nye livsstilsekspert og tager sammen med den garvede Anne Glad på opdagelse i en kendt danskers villa i Rungsted. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

"Jeg glæder mig til at komme rundt i landet og besøge en masse hjem og mennesker. Det pirrer min nysgerrighed, og det er fascinerende at se, hvor forskelligt vi bor. Selvom vi alle kan gøres til segmenter, er der stadig virkelig stor forskel på os, siger Flemming Møldrup, der ser frem til at give seerne et indblik i danskernes livsstile.

Med sig i bagagen har programmets nye livsstilsekspert 18 års erfaring fra reklamebranchen. Til daglig er Flemming Møldrup partner i kommunikationsbureauet Grizzly, hvor han rådgiver virksomheder om, hvordan de kan engagere sig i samfundet og gøre en relevant og positiv forskel i folks liv. Eller ’movement marketing’, som det hedder i reklamebranchen.

"Jeg interesserer mig først og fremmest for mennesker. Jeg har en særlig kærlighed til det skæve og det modige og til mennesker, der tør tage chancer. Og så er jeg er vild med udkants-Danmark. Der findes steder i Danmark, som har svært ved at overleve og som på mange måder er opgivet af politikerne og erhvervslivet. Alligevel - og måske derfor – opstår der disse steder innovative og nye måder at gøre tingene på. Det er fedt. Og så har naturen ved Klitmøller i Vestjylland en særlig plads i mit hjerte," fortæller den nye livsstilsekspert.

Premiere den 2. marts

Den nye sæson af 'Kender du typen?' har premiere på DR1 mandag den 2. marts klokken 20.00. De næste ni uger skal Flemming og Anne dyste om at gætte, hvilken kendt dansker, der aldrig har smagt en cola, hvem der har en 85 tommer stor fladskærm, og hvem der bruger 10 timer om dagen på sin tablet.

Facebook
Twitter