Hans Otto fortæller historier til Mads Steffensen i ny podcast

To DR-institutioner mødes i en helt ny podcast. Mads Steffensen er i samtale med Hans Otto Bisgaard om små fem årtier i public service-tjeneste.

Mads Steffensen og Hans Otto Bisgaard får 83 minutters snak om de 47 år i DR og om nogle af stjernestunderne. (Foto: DR.)

Med udgangen af februar måned udløber også Hans Otto Bisgaards engagement med DR.

Helt frivilligt, for efter 47 år i højtalerne og på skærmene takker den populære radio-, tv- og showvært af for at træde ind i pensionisternes rækker.

Hans Otto Bisgaard havde efter eget udsagn ikke planlagt, at der skulle gøre meget væsen af den ting: "Jeg tror, jeg lader som ingenting eller siger et ret stille farvel. Som værter er vi blevet fejret så mange gange gennem årene, og jeg har ikke behov for, at det bliver markeret. Jeg har haft det fint hele vejen og mødt så mange fantastiske mennesker undervejs. Det er det, der tæller," sagde Hans Otto Bisgaard tidligere på måneden til dr.dk/omdr.

Gemmes til eftertiden

Men helt så stille kommer det så alligevel heller ikke til at gå. For al den mediehistorie må da gemmes for eftertiden, og hvorfor ikke gennem et af genrens nyeste medier: podcasten, og hvorfor ikke få en af Hans Otto Bisgaards tværmediale værtsefterfølgere, Mads Steffensen, til at få den taleglade legende til at fortælle?

”I min bog er Hans Otto en af de helt store,” konstaterer Mads Steffensen i podcasten med Bisgaard, der i parentes bemærket begyndte i DR samme år som Steffensen selv så dagens lys i 1970. I podcasten fortæller Bisgaard om sine 47 år i DR, og der bliver lejlighed til at høre stjernestunder i klip med rockkoryfæer som David Bowie, Bob Marley og Gasolin’, når Hans Otto Bisgaard hiver anekdoter frem fra et langt liv i radio og på TV. Og så får han også en personlig hilsen fra den gamle morgennisse-makker Michael Bundesen.

Du kan høre podcasten her

Facebook
Twitter