Hattrick til 'Curlingklubben' ved Zulu Awards

For tredje år i træk blev P3's eftermiddagsprogram 'Curlingklubben' kåret til at være 'Årets lyd' ved Zulu Awards. DR har nu fået Zulu-priser 13 år ud af 13 mulige.

  • Maria Fantino, Joachim Holmgaard og Christian Bonde fra 'Curlingklubben' på P3 blev 'Årets lyd' ved Zulu Awards for tredje år i træk. (Foto: © Martin Sylvest, Scanpix)
  • De danske Grand Prix-vindere Fyr og Flamme, som seerne på DR1 og DRTV kommer til at se meget mere til i maj i Eurovision Song Contest, blev kåret som 'Årets nye navn'. (Foto: © Martin Sylvest, Scanpix)
1 / 2

Tre år i træk har ’Årets lyd’ nu været den samme ved Zulu Awards.

For der var genvalg til holdet bag P3’s eftermiddagsprogram ’Curlingklubben’ - værterne Christian Bonde og Maria Fantino og producerende redaktør Joachim Holmgaard, da TV 2 Zulu torsdag aften hyldede artister i alle genrer inden for eksempelvis film, musik, TV, lyd, sociale medier med mere.

Det var 13. gang, prisfesten blev holdt. Det nye i år var, at sangeren Christopher var vært, og at der ikke var publikum til Zulu Awards i K.B. Hallen på Frederiksberg.

Pris til DR 13 år i rap

Noget, der derimod ikke var nyt, var, at der også i år faldt priser af til DR ved prisfesten hos kollega-kanalen. For med årets pris til ’Curlingklubben’ har DR fortsat en yderst en flot statistik, når det angår Zulu-priser.

For helt siden TV-kanalen delte sine første statuetter ud for 13 år siden, har DR-værter eller -tilrettelæggere hvert år kunnet tage hjem med en eller flere priser fra løjerne.

’Curlingklubben’ bruger jævnligt tid på at dvæle ved, om de ’er i øjenhøjde med målgruppen’ på P3. Og det virker sådan. For det særlige ved Zulu Awards er, at alle kan være med til at afgøre, hvem der skal have dem, og afstemningen var åben helt til showstart torsdag aften.

Aftenens topscorer ved Zulu Awards blev Melvin Kakooza, der både hentede priserne som 'Årets tv-vært', 'Den vi likede mest', 'Årets tv-serie' og 'Da vi alle sammen grinte'.

Zulu Awards kan ses på TV 2 Play og TV 2 Zulu søndag den 2. maj klokken 21.00. Og på DR Lyd ligger der i skrivende stund 398 afsnit af 'Curlingklubben', som du kan høre eller genhøre.