Henrik Povlsen bliver ny P3-redaktør

Du kender stemmen. I ni år har Henrik Povlsen været vært på 'Go Morgen P3' og givet programmets lyttere 'verden på 3 timer' alle hverdage mellem 6 og 9. Men nu rykker Henrik Povlsen i stedet ind i strategiudviklingen som redaktør på P3.

Du kender stemmen. I ni år har Henrik Povlsen været vært på 'Go Morgen P3' og givet programmets lyttere 'verden på 3 timer' alle hverdage mellem 6 og 9. Men nu rykker Henrik Povlsen i stedet ind i strategiudviklingen som redaktør på P3.

Her skal Henrik bruge sine mange års radioerfaring til at tegne kanalens profil og strategi, som skal sikre, at P3 fortsat bliver de unges foretrukne radiokanal.   Radiochef Tor Arnbjørn glæder sig til at byde Henrik Povlsen velkommen om bord: "Henrik har gode og klare holdninger til, hvor P3 skal bevæge sig hen og en kolossal erfaring med kanalen og kanalens lyttere. Han har udover sine mange års erfaring som vært, også været med til at udvikle en stor del af de programmer, som tegner P3 i dag. Henrik er den ideelle redaktør, der kan sikre, at P3 fortsat leverer public service til de unge lyttere, og jeg er derfor meget glad for, at han har sagt ja til jobbet som redaktør på P3."  Om jobskiftet siger Henrik Povlsen selv:"Jeg kan simpelthen ikke forestille mig et andet job end redaktørjobbet på P3, som kunne få mig til at forlade morgenradioen, som jeg nu har lavet i ni år.  Jeg har nydt hvert øjeblik. Men nu er det tid til nye udfordringer, og jeg glæder mig meget til at kaste al min energi ind i redaktørrollen og forsat være en del af det samlede P3 hold"   Selvom Henrik Povlsen tager redaktørkasketten på, sender 'Go' Morgen P3' fortsat hver dag fra 6 til 9 med Pia Røn, Rune Hedeman og Signe Vadgaard bag mikrofonerne

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter