Her er de nominerede til 'P3 Guld'

Der er planlagt et stærkt line-up, når både Blæst, Tobias Rahim og Drew Sycamore spiller live til 'P3 Guld' i DR Koncerthuset torsdag den 22. september. Til showet bliver der uddelt de prestigefyldte priser ’P3 Prisen’, P3 Lytterhittet’ og ’P3 Talentet’, og du kan se de nominerede her.

Andres Moyo er vært, når DR for 21. gang inviterer til musikfesten P# Guld. (Foto: (DR))

De fleste kender navne som Jada, The Minds Of 99, Karl William og Drew Sycamore. Udover deres status som store danske musikstjerner har de alle sammen det til fælles, at de er tidligere vindere af den prestigefyldte musikpris ’P3 Prisen’.

Nu er det tid til at finde den næste guldvinder i rækken. Torsdag den 22. september klokken 20.00 inviterer DR endnu engang til den årlige musikfest P3 Guld. Andrew Moyo er vært, når showet bliver afholdt i DR Koncertsalen, og udover den traditionsrige ’P3 Prisen’ uddeles også ’P3 Lytterhittet’ og ’P3 Talentet’.

En hyldest af talenterne

'P3 Guld'-festen hylder den danske musikalske talentmasse, og i år er der sat et endnu større fokus på, at hylde musikbranchens talenter. Tre af de nominerede til 'P3 Talentet', Dopha, Lamin og Zar Paulo, optræder live under showet, og for første gang vil hovedgevinsten på 100.000 kroner derfor gå til vinderen af ’P3 Talentet’.

Også store, højaktuelle kunstnere sætter gang i festen, når de kommer og spiller live til årets show. DR har offentliggjort et line-up, der blandt andre omfatter sidste års ’P3 Guld’-vinder Drew Sycamore. Sangerinden får selskab af Blæst, der er stormet igennem med hittet ’Juice’, samt den måske største dansker kunstner lige nu, Tobias Rahim, der over sommeren har lagt de danske festivaler ned.

De nominerede er …

De nominerede i de kategorierne ’P3 Lytterhittet’ og ’P3 Talentet’ er løbende blevet afsløret på P3’s platforme, og her kan du få det fulde overblik over alle de nominerede.

P3 Prisen:

'P3 Prisen' bliver afsløret til showet, som kan høres direkte på P3 torsdag aften.

'P3 Guld' kan ses på DRTV fra fredag den 23. september klokken 18, og på DR1 søndag den 25. september klokken 20.00.