Her er den nye redaktionschef for P3

P3 Radio og Podcast har fundet sin nye redaktionschef, der starter den 1. marts. Det bliver Isabella Hindkjær.

  • Isabella Hindkjær tiltræder den 1. marts. (Foto: © agnete schlichtkrull)
  • Isabella Hindkjær bliver redaktionschef for P3 Radio og Podcast fra den 1. marts. (Foto: © Agnete Schlichtkrull)
1 / 2

Isabella Hindkjær bliver ny redaktionschef for P3 Radio og Podcast og tiltræder stillingen den 1. marts. Hun skal videreføre og realisere DR’s ambition om at fastholde relevansen for P3 Radio og udbygge podcast-positionen for Danmarks største lydtilbud til unge.

Den nye redaktionschef kommer fra en stilling som ansvarshavende chefredaktør i Aller Media, hvor hun har stået i spidsen for relanceringen af Femina og den samlede digitale redaktion på tværs af femina.dk, viunge.dk og elle.dk. Tidligere har hun arbejdet som journalist på Jyllands-Posten, som journalist og senere creative director på Zetland og været nordisk chefredaktør på det globale ungdomsmedie Vice.

Helt central public service-opgave

Om valget af Isabella Hindkjær siger Malene Birkebæk, der er ledende redaktionschef i DR Ung.

- Opgaven som redaktionschef for Danmarks største lydunivers for unge er en af de helt centrale public service-opgaver. Derfor er jeg meget glad for, at det netop er Isabella Hindkjær, der påtager sig ansvaret for at komme i mål med de publicistiske og digitale ambitioner på lyd til unge. Hendes baggrund, kompetencer og ikke mindst kærlighed til målgruppen gør hende topkvalificeret til opgaven, og jeg ser virkelig frem til, at de erfaringer, som hun bringer med sig ind i DR, bliver sat i spil sammen med vores dygtige medarbejdere og ledelseskollegaer.

Redaktionschefen får både det strategiske og indholdsmæssige ansvar på tværs af radio og podcast, og så bliver hun chef for de to platformes medarbejdere, som hun skal sikre de bedste rammer for - både hvad angår trivsel og udvikling.

Stillingen er en del af P3’s ledelse, der udover radio og podcast også indebærer ansvar for P3’s indhold på web, social og tv – samt for det samlede brand.

Om jobbet siger den nytiltrådte redaktionschef:

- P3 er den førende institution for original og relevant formidling til danske unge. Jeg glæder mig helt vildt til at være med til at sætte retningen for fremtidens lydunivers, udvikle nye dagsordensættende formater og udbygge P3’s position på tværs af platforme sammen med nogle af de absolut dygtigste mennesker i branchen, siger Isabella Hindkjær.

Isabella Hindkjær (Foto: © Agnete Schlichtkrull)