Her er finalisterne til børnenes MGP 2014

Årets MGP-finalister er fundet. Lørdag den 15. marts fyrer 10 hold af drenge og piger deres sange af fra den store scene i Arena Fyn i Odense.

Black Moon deltager med sangen ' Fun in the summer'. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)

Gennem de sidste par måneder har DR, Koda og landets musikskoler været i selskab med en masse musikglade børn, som alle har meldt sig til MGP.

På workshops landet over har børnene skrevet, komponeret, performet og sunget det bedste, de har lært. Og nu er 350 tilmeldte bidrag blevet til 10 finalister, der alle deltager i MGP 2014 den 15. marts i Arena Fyn i Odense.

De ti finalister

I en god blanding af musikgenrer fra både drenge og piger, bands og solister kommer her de ti finalister, der deltager i MGP 2014. Deltagerne er nævnt i vilkårlig rækkefølge:

Emma Pi med sangen 'Du ser den anden vej' (Gentofte)

Simone & Anemone med sangen ' Drømmeland' (Frederiksberg)

The Lucis med sangen ' Aldrig gå din vej' (Allerød)

Marcus med sangen ' Julie' (Slangerup)

Marius med sangen 'Dig og mig' (Tølløse)

Black Moon med sangen ' Fun in the summer' (København)

The Cone Zone med sangen ' Den sure nabo' (Bagsværd/Hørsholm)

Chili med sangen 'Ikke uden dig' (Kirke Hyllinge)

Lærke med sangen 'Så ta' den dog' (Silkeborg)

Benedikte K. & The Sisters med sangen 'Det' for sent nu' (Middelfart)

Fokus på musikalsk udvikling

MGP har fokus på børns musikalske udvikling og er et samarbejde mellem DR, KODA og kommunerne. Ambitionen med samarbejdet er, at flere børn rundt om i landet skal have større og længere glæde af den årlige musikalske begivenhed. Samtidig vil DR gerne fokusere mere på processen i at skrive en sang i stedet for udelukkende at vurdere selve sangen. Ved hjælp af coaching fra de fire professionelle musikere: Szhirley, Claus Hempler og Kristian 'UFO' Humaidan og via samarbejde med lokale kræfter er børnenes talent, gennem de sidste par måneder, blevet udfordret og udviklet - blandt andet på workshops i fem større byer i Danmark.

Stadig billetter til generalprøven

Børnenes MGP afholdes i Arena Fyn en uge efter, at de voksne har fundet deres vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2014 på samme scene. Der er stadig billetter at få til Dansk Melodi Grand Prix 2014 den 8. marts, mens børnenes MGP den 15. marts er udsolgt. Det er dog muligt at købe billetter til MGP-generalprøven, der afholdes 14. marts klokken 16 i Arena Fyn. Billetter kan købes på billetnet.dk.

Facebook
Twitter