Her er værterne til MGP 2015

Sammen med Sofie Linde og Joakim Ingversen skal Søren Rasted styre slagets gang ved børnenes MGP 2015.

Sofie Linde, Joakim Ingversen og Søren Rasted er trekløveret, der skal guide børn, publikum og seere i gennem den store MGP-finale i Aalborg, som sendes live fra Gigantium lørdag den 14. februar klokken 20.00 på DR1. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Sofie Linde og Joakim Ingversen, der har deres vante gang som værter på DR Ultra, tager Hej Matematik-musikeren Søren Rasted med under armen, når 10 grupper af seje børn skal på scenen i MGP 2015.

Som en af de tunge drenge i musikbranchen, og med mange års erfaring med sangskrivning og på musikscenen, tilføjer Søren Rasted årets MGP 2015 en musikalsk tyngde og faglighed.

Søren Rasted siger: "For mig er det særligt vigtigt, at musikken er i fokus. I MGP tager man børn og deres musikalske talenter seriøst, og vi hylder børnene, sammenholdet og interessen for musikken. Det er jeg stolt af at være en del af."

Selvom Rasted ikke før har stået på MGP-scenen, har han et par gange før prøvet kræfter med værtsrollen blandt andet i forbindelse med 'Danish Music Awards' (2010) og 'Danmarks Indsamling' (2012). Og som medkommentator ved 'Eurovision Song Contest' (2012) har Rasted tidligere haft 'Melodi Grand Prix' tæt inde på livet.

Både Sofie Linde og Joakim Ingversen er to stærke ansigter i børnenes univers. Tilbage i 2009 debuterede Sofie Linde i værtsrollen på 'SommerSummarum', og både i 2009 og 2014 var hun vært for MGP. Sidste år i selskab med Joakim Ingversen, der tidligere har stået i spidsen for en række programmer på DR Ultra som 'Ultralyd', 'Drengerøv' og 'Hollywoods vildeste dyr'.

Sofie og Joakim har over de sidste par dage på Instagram lavet sjov med Søren Rasted for at få ham med ombord på årets MGP-hold. Missionen er nu lykkedes, og Sofie Linde og Joakim Ingversen siger: "Vi er mega glade for at være en del af MGP-festen igen i år, og begejstringen er for alvor eksploderet, efter Søren Rasted har sagt ja til at lege med os og de 10 MGP-finalister. MGP er uden tvivl og uden sammenligning årets højdepunkt, og vi er top spændte på at præsentere årets MGP-finalister, der springer skalaen for, hvad god musik er."

Udsolgt til både finale og generalprøve

Billetter til MGP 2015 er blevet revet væk, men der er stadig mulighed for at komme på venteliste til både generalprøven fredag den 13. februar klokken 16.00 og finalen lørdag den 14. februar kl. 20.00 i Gigantium i Aalborg. Se mere på drbillet.dk.

Sofie Linde, Joakim Ingversen og Søren Rasted er trekløveret, der skal guide børn, publikum og seere i gennem den store MGP-finale i Aalborg, som sendes live fra Gigantium lørdag den 14. februar klokken 20.00 på DR1.

Facebook
Twitter