Hun bliver ny chef for DR Trekanten

Journalist Louise Pettersson fra DR Syd bliver ny redaktionschef og daglig leder for DR Trekanten i Vejle fra den 1. oktober i år.

Louise Pettersson bliver redaktionschef på DR Trekanten fra den 1. oktober. Hun har arbejdet med regionaljournalistik i efterhånden 15 år. (Foto: Morten Mørch)

Journalist Louise Pettersson fra DR Syd bliver ny redaktionschef og daglig leder for DR Trekanten i Vejle fra den 1. oktober i år.

39-årige Louise Pettersson, som lige nu arbejder som morgenvært og redaktionssekretær på DR Syd, er efterhånden velbevandret inden for regionaljournalistik, for hun har beskæftiget sig med det i sammenlagt 15 år.

Som redaktionssekretær på DR Syd har hun for øjeblikket det primære ansvar for produktionen af egenhistorier til flader og nyheder på P4 Syd og P4 Esbjerg – også til TV Avisen og andre aktualitetsprogrammer på DR.

Louise Pettersson er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000, og hun har sammenlagt været i DR i 10 år. Derudover har hun blandt andet også arbejdet for TV Syd og TV/Midt-Vest tidligere.

Den nye chef for DR Trekanten afløser Morten Teilmann-Jørgensen, der har været i redaktionschef hos DR i Vejle de seneste seks år.   Han skal fremover være projektleder for Kongernes Jelling – et nyt oplevelsescenter i Sydjylland.

En guldgrube af historier

”Jeg er så stolt og glad over at få lov til at overtage roret på DR Trekanten. Trekantområdet er et af landets mest dynamiske vækstcentre, og medarbejderne på DR Trekanten beviser hver dag, at der er en guldgrube af historier i området, som bliver formidlet til lyttere og seere både regionalt og nationalt. Det arbejde glæder jeg mig meget til at være en del af,” siger Louise Pettersson.

Den nye redaktionschef, der nu flytter til Vejle, har mand og fem sammenbragte børn mellem 10 og 15 år, hvoraf tre af dem er Louise Petterssons.

DR Trekanten har 25 medarbejdere og holder til i Vejles højeste bygning, Den Hvide Facet. DR Trekanten laver radio og dr.dk/p4 for hen ved 320.000 mennesker i fem kommuner: Hedensted, Vejle, Fredericia, Billund og Kolding. Derudover laver man blandt andet tv-indslag til TV Avisen og DR Update fra Trekantområdet.

 

Facebook
Twitter