Iben Maria Zeuthen får buket for at være ’rigtig kompetent og nysgerrig vært’

KLF, Kirke & Medier hædrer jævnligt mediepersoner, som man mener har gjort en særlig god indsats. Iben Maria Zeuthen og redaktionen fra P1-programmet ’Tal til mig’ har netop fået ’Buketten’.

  • Iben Maria Zeuthen glæder sig over at få ’Buketten’ fra KLF. Hun startede oprindeligt i DR på DR’s talenthold. (Foto: Henrik Lundahl Revshøi)
  • Iben Maria Zeuthen med 'Buketten', der blev overrakt i DR Byen. (Foto: Henrik Lundahl Revshøi)
1 / 2

Gæsterne har været mange hos radiovært Iben Maria Zeuthen i P1-programmet ’Tal til mig’. Tidligere cykelrytter Brian Holm, skuespiller og sanger Anette Heick, partiformændene Jakob Ellemann-Jensen og Søren Pape, entertaineren Sigurd Barrett og ’Fællessang’-vært og sangskriver Katrine Muff er blot nogle af de mange, der har været forbi radiostudiet det seneste år.

Fælles for alle er, at de har fortalt Iben Maria Zeuthen og lytterne om, hvorfor de tror på Gud og om øjeblikke, der blev afgørende for deres tro.

Samtaleprogrammet og Iben Maria Zeuthen er nu blevet belønnet med ’Buketten’ fra mediebrugerorganisationen KLF, Kirke & Medier. I snart 20 år har KLF med jævne mellemrum givet et skulderklap til en medieperson, som man mener har gjort en særlig god indsats.

- Iben Maria Zeuthen er en rigtig kompetent og nysgerrig vært for trosprogrammet, hvor der er plads til en mangfoldighed af spændende gæster med noget på hjerte, lyder det blandt andet fra generalsekretær Mikael Arendt Laursen fra KLF, Kirke & Medier, som begrundelse for at hæderen denne gang går til Iben Maria Zeuthen og ’Tal til mig’.

Startede på DR’s talenthold

Iben Maria Zeuthen startede allerede kort tid efter gymnasiet på DR’s talenthold. Siden har hun både lavet TV og radio for DR, blandt andet ’Ibens Harem’ for P3, der blev ’Årets radioprogram 2009’ ved prisuddelingen Prix Radio. Senere fulgte år på ANR og Radio24syv, inden Iben Maria Zeuthen vendte tilbage til DR. Programmet ’Tal til mig’ havde premiere på P1 den 12. januar 2020.

Om det at få hædersbuketten siger Iben Maria Zeuthen selv til KLF’s magasin ’Kirke & Medier’:

- Det er så dejligt - det betyder virkelig meget. Jeg ville ikke kunne sende et program, hvis der ikke var nogen, der lyttede til det. At den kommer fra mennesker, der interesserer sig for området, er kæmpestort – det er jeg meget glad for, udtaler hun.

DR-værter og -programmer er bestemt ikke ubekendte med at få ’Buketten’ og anerkendelsen fra KLF, Kirke & Medier. De seneste år har blandt andre DR Pigekorets chefdirigent og TV-vært Phillip Faber, DR-gudstjeneste-tilrettelæggerne Katarina Lewkovitch og Flemming Stentoft, DR-værterne Paula Larrain og Anders Laugesen, DR’s ’Kontant’-redaktion og børnevært Silja Okking blandt andre modtaget ’Buketten’ fra KLF.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk