Isam B med nyt og gammelt

7. februar 2019 klokken 20.00 i Koncertsalen: Der er både helt nye sange og karrierens største hits, når Isam B er i DR Koncerthuset.

Isam B har før optrådt i DR Koncerthuset – her ved DR’s store juleshow i 2015. Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Der bliver mulighed for at opleve Outlandish-forsangeren Isam B synge nye sange i en stemningsfuld og eksklusiv koncert i DR Koncerthuset. Her er der mulighed for at komme helt tæt på, når den karismatiske Outlandish-frontmand- Isam B slipper sin stemme løs på helt nye sange og karrierens største hits.

Med de nye numre ’Man with a plan’, ’Life’ og ’Smile and Pretend’ har Isam B leveret masser af stærke singler i løbet af det seneste halve år.

Isam B laver sjælfuld musik, der går dybt ind og spidder livets essens. Han skaber sange med store værdier ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet. Det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det smukkeste ud af livet.

Fortryllelsen hos den folkekære sanger forløses på bedste vis, når publikum møder det nye materiale. Man kan også godt regne med genhør af højdepunkter som: ’Aicha’, ’Guantanamo’, ’Walou’ og mange andre.

Koncerten opleves siddende i Koncerthuset.

Facebook
Twitter