Jeppesen på afveje på DR2

2. september kl. 22.00 på DR2: I en ny programserie møder Michael Jeppesen to mænd med et lidt usædvanligt liv. De inviterer ham inden for i en verden, de færreste kender.

En mail, et møde, en overraskende afsløring. En række tilfældigheder gør, at Michael Jeppesen stifter bekendtskab med AP og Morten. De to mænd, som er far og søn, mødes med Michael Jeppesen på en bar i København. De er ledsaget af to nigerianske kvinder, som de påstår, de er forlovet med.

AP og Morten fortæller ham om deres hverdag og arbejde, og de overrasker Michael Jeppesen med deres usædvanlige liv. De hævder blandt andet at kende til flere bordeller i Jylland, men hvorfor gør de det? Og hvad er deres forbindelse til dem?

Michael Jeppesens nysgerrighed er vakt, og Morten inviterer ham derfor med til Jylland, så han kan se de bordeller, de taler om. Det bliver en rejse, der byder på alt fra bordeller og prostitution til ladyboys, som Morten påstår, er i høj kurs hos de danske mænd – men det er også en historie om Morten og om et liv, hvor intet er gået som planlagt.

Virkeligheden er kommet til os

”Det her er en af de historier, som selv den mest ambitiøse journalist har svært ved at planlægge sig til.  For en gang skyld er det virkeligheden, der er kommet til os og ikke omvendt. Michael Jeppesen tager imod invitationen, og det bliver startskuddet til en uforudsigelig, underholdende og chokerende rejse ind i en verden, de færreste kender til,” fortæller Sofia Fromberg, der er redaktør på DR2.

’Jeppesen på afveje’ er en reportageserie i fire afsnit, og den har premiere onsdag den 2. september klokken 22.00 på DR2.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter