Journalist får pris for slut-indslag i TV-Avisen

Fredag aften modtog journalist Allan Bo Poulsen, DR Midt & Vest, ’Den visuelle pris’, da midtvestjyske journalister holdt gallafest i Holstebro.

Allan Bo Poulsen laver mellem 80 til 100 slutindslag til TV-Avisen om året. (Foto: DR)

Det er Dansk Journalistforbunds kreds 5, DJ Midtvest, der hvert år uddeler priserne til områdets bedste journalistik i året, der gik.

Prisen til Allan Bo Poulsen blev givet for de slutindslag, han laver til TV-Avisen, hvor han med ”mennesket i fokus og underspillet jysk lune er med til” at sætte landsdelen på landkortet”,” som det hed i nomineringen.

Allan Bo Poulsen siger selv, at han er rigtig glad for prisen:

”Det er ikke typisk den genre, der får priser, men ofte mere undersøgende journalistik,” siger han.

Han vurderer, at han laver mellem 80 til 100 af den type slutindslag til TV-Avisen om året. Der laves ugentlig fire indslag, hvoraf han laver to og Torben Schou to.

”Jeg dækker Fyn og Jylland, mens Torben Schou har Sjælland som arbejdsområde,” siger Allan Bo Poulsen, der finder det interessant at give den indsigt videre til seerne, som personerne, der medvirker, bidrager med.

”Indslagene viser, at det er de samme ting vi går og rumler med, uanset hvor i landet, vi kommer fra, samtidighed med, at de giver et billede af den forskellighed, der også er,” siger han.

Der blev uddelt i alt fire priser fredag aften i Holstebro. Udover den visuelle pris, som Allan Bo Poulsen, altså vandt, blev hovedprisen ’Den gyldne blok’, der gives til en person eller gruppe, der i det forgangne år i særlig grad har markeret sig inden for sit fag, overrakt til Dagbladet Holstebro, mens der yderligere blev afsløret en talentpris og en pris for ’Årets overraskelse’.

Facebook
Twitter