Katastrofefilm på radio

Lige nu har DRs radiodrama premiere på dramaet 'Stormflod' - en katastrofefilm på radio om mennesker, der forsøger at overleve og bevare sig selv midt i kaos.

Stormflod af Thomas Bjerregaard Nielsen (Foto: Sonja Winckelmann Thomsen © Type 1)

Det værste sker nemlig, da truslen om et atomangreb bliver til virkelighed, og verden bliver indhyllet i et altomsluttende mørke.

På en lille dansk ø bor Anders med sin hund. Han er en særling med en viden, få mennesker ligger inde med. Anders ved nemlig - på baggrund af de politiske spændinger i verden, at et atomangreb mod det nordlige Europa er et realistisk scenarie indenfor nær fremtid.

Og ganske rigtigt. Katastrofen rammer og tager næsten alle med i stråler af varme og kæmpebølger af hav.

Anders overlever, og det samme gør skolebuschaufføren Gro og de tre børn, hun har med sig i bussen. Et sted på øen ligger Anders' søn i en smadret bil, og han ligger inde med en hemmelighed, der kan frelse de overlevende og genskabe den verden, de lever i. Mens asken daler ned fra himlen, og de døde ligger i bunker i vandkanten, forsøger tre voksne og tre børn at finde deres vej ud af deres livs værste mareridt.

Man kan blandt andre høre Søren Sætter-Lassen, Henrik Lykkegaard og Julie Carlsen. Serien er skrevet og instrueret af Thomas Bjerregaard-Nielsen.

'Stormflod' kan høres på DRs radioapp, som podcast eller på www.dr.dk/dramaogbog fra onsdag den 16. september 2015.

Facebook
Twitter