Kirsten Siggaard debuterer som radiovært

Sangeren og skuespilleren Kirsten Siggaard er ny vært på P5-programmet ‘Dobbelt Op’, hvor hun spiller sine yndlingssange og fortæller personlige historier fra sit liv.

Kirsten Siggaard debuterer som radiovært (Foto: Tine Soelberg)

Der var dobbelt op, da Kirsten Siggaard lørdag den 7. september kunne fejre både fødselsdag og sin debut som radiovært.

Sangeren og skuespilleren fyldte 65 år, og samme dag kunne lytterne på P5 for første gang møde hende bag mikrofonen i programmet ‘Dobbelt Op’. Det kan de fremover hver lørdag fra klokken 10.03 til 12.00.

Værtsrollen i ‘Dobbelt Op’ har tidligere været besat af Keld Heick, og nu tager Kirsten Siggaard så over.

- Jeg har aldrig været typen, der fandt en plade frem og lyttede til den, men jeg har altid hørt rigtig meget radio, fordi jeg har kørt meget i bil, fortæller den kommende radiovært, der ikke mindst vil være kendt af mange for sine tre danske Grand Prix-sejre i 1980’erne.

Spiller egne yndlingssange

I ‘Dobbelt Op’ spiller Kirsten Siggaard musik af kunstnere, som hun selv elsker og lytter til, og hver gang spilles to favoritnumre i træk - deraf navnet ‘Dobbelt Op’.

- Jeg får lov til at finde mine egne yndlingssange frem. Jeg kommer ikke bare ind og spiller det, andre siger, jeg skal spille. Jeg kan spille de sange, der har rørt mig, eller som sætter mig i godt humør. Det er en fantastisk oplevelse, siger Kirsten Siggaard.

Imellem numrene krydrer hun musikken med personlige fortællinger fra sit liv på og bag scenen med nogle af de største danske og udenlandske stjerner fra showbiz.

- Der er ikke så mange, der kender min musiksmag, men det kommer de til. Lytterne kan se frem til en god blanding af navne og genrer. Jeg elsker alle genrer, så længe musikken er godt udført, siger Kirsten Siggaard.

Programmet er produceret af Munck Studios København for DR og kan høres på P5 hver lørdag fra klokken 10.03 til 12.00 og igen mandage fra klokken 19.03 til 21.00 samt på DR’s radioapp.

Facebook
Twitter