Kom gratis til ’Jul på Slottet’-koncerter

Ramasjang viser i år DR-julekalenderen fra 1986, og du har mulighed for at komme med til en helt ny koncertudgave af serien.

'Jul på slottet' bliver vist igen i år på Ramasjang, og den 7. og 8. december kan du komme til gratis 'Jul på slottet'-koncerter på Tåsinge og ved Næstved. (Foto: Klaus Kurup © Type 1)

Fem musikere fra DRs orkestre, to sangere og vært Tim Terry fra DR Ramasjang/Ultra kommer i weekenden den 7. og 8. december til først Valdemar Slot på Tåsinge og siden Gavnø Slot ved Næstved med en helt ny koncertudgave af DRs julekalender 'Jul på Slottet'. Og det gode er, at du kan komme med uden beregning.

Julekalenderen, som første gang blev sendt i 1986, er en kærlighedshistorie om den skønne prinsesse Miamaja og hendes prins Valentin. Som i ethvert eventyr må de gå så grueligt meget igennem, før de endelig får hinanden - og kan leve lykkeligt til deres dages ende. I år bliver den genudsendt på DR Ramasjang på tv hver dag klokken 17.30 fra den 1. til 24. december.

Drillesang og nissehopsa

Ved koncerterne bliver der mulighed for at komme og synge med på sange som 'Det' sørme, det' sandt, det'cember, 'Alkymistsangen', 'Drillesangen', 'Nissehopsa' og flere andre af de kendte sange fra den 'Jul på Slottet'.

Manuskriptet til koncertversionen er skrevet af Martin Miehe-Renard, musikken er af Bodil Heister, og sangerne er Johannes Nymark og Anne Mette Roest.

Koncerten varer cirka 45 minutter, og der er som nævnt gratis entré. Billetter skal dog printes forud for koncerten på dr.dk/liveidanmark.

Koncerttiderne er:

Lørdag den 7. december klokken 13.00 – Valdemar Slot, Tåsinge

Lørdag den 7. december klokken 15.00 – Valdemar Slot, Tåsinge

Søndag den 8. december klokken 14.00 – Gavnø Slot, Næstved

 

Facebook
Twitter