Kom tæt på ’Tæt på’ på dr.dk: Lene Koogi fortæller om formatet, hvor du kan stille spørgsmålene

Lørdag er der igen mulighed for alle for at stille spørgsmål gennem formatet ’Tæt på’ dr.dk. Mød journalist Lene Koogi i videoen og høre hende fortælle om tankerne bag.

Hvordan bringer man nyhederne helt tæt på danskerne? Man lader dem stille deres egne spørgsmål til nyhedernes hovedpersoner! Det er ideen bag formatet ‘Tæt på’ på dr.dk.

Her stiller eksperter, erfaringskilder, politikere og mange andre sig til rådighed for de spørgsmål, som danskerne brænder inde med. Det sker i et slags chat-format, hvor du sender dine spørgsmål ind og herefter kan følge med live, når dagens hovedperson svarer.

I tidens løb har man blandt mange andre kunne spørge:

  • Håndboldherrerne

  • Ministre og politikere

  • DR’s korrespondenter

Journalist Lene Koogi er en del af redaktionen bag ‘Tæt på’. I videoen ovenfor fortæller hun, hvordan hun arbejder med formatet, og du kan se svarene fra de seneste mange ’Tæt på’-seancer her.

Den næste ’Tæt på’ finder sted lørdag den 27. maj, hvor du kan stille spørgsmål til folketingsmedlem Pelle Dragsted fra Enhedslisten, om hvordan det er at være i opposition, når der er en flertalsregering. Anledningen er, at Enhedslisten holder årsmøde i pinsen. Det er på dr.dk – og kører live mellem klokken 12.00 og 13.00 på dagen. Du kan allerede nu stille spørgsmål til lørdag her