Korsbæk får kongeligt besøg

Når ’Korsbæk på Bakken’ i Klampenborg torsdag eftermiddag slår dørene op til sin tredje sæson, bliver det med Prins Joachim og Prinsesse Marie som gæster.

Prins Joachim og Prinsesse Marie tager en tur på Algade torsdag. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Når Skjerns Magasin, Postgaarden, Lauras køkken, Jernbanerestauranten og alle de andre steder på ’Korsbæk på Bakken’ i Klampenborg åbner for den tredje sæson torsdag den 30. marts, bliver det med noget så fint som kongeligt besøg i Algade.

Prins Joachim og Prinsesse Marie har sagt ja til at være med hele eftermiddagen, når Bakken åbner, og turen indbefatter blandt andet en tur rundt i ’Matador’-universet og mad på Postgaarden.

’Korsbæk på Bakken’ blev åbnet i 2015 i et samarbejde med teltholderen Torben ”Træsko” Pedersen, ’Matador’s hovedforfatter Lise Nørgaard og DR. Muligheden for en nostalgisk tidsrejse på Bakken har draget mange, og det første år var åbningen medvirkende til, at Bakken fik en omsætningsfremgang på 20 procent.

100 års dag er højdepunktet

Den nye sæson varer fra den 30. marts til udgangen af august, og højdepunktet i den nye Korsbæk-sæson er Lise Nørgaards 100 års fødselsdag i juni. Her bliver alle sejl sat til for at fejre ’Matador’s skaber, og hvordan det kommer til at foregå, bliver meldt ud senere.

Sæsonen kommer også igen til at byde på danmarksmesterskaberne (eller som det hedder Korsbæk-mesterskaberne) i ’Matador’-viden, ligesom man for eksempel atter kan gå på Fru Violets Danseskole. Den 22. april kommer Kurt Ravn også forbi, og her skal han blandt andet synge ’Rødes sang’ med Promenadeorkestret.

Facebook
Twitter