Lars Hjortshøj vender tilbage til P4 - nu søndag formiddag

Det humoristiske og satiriske talkshow 'Badabing' er tilbage på P4 fra den 13. august. Fremover får Lars Hjortshøj sendetiden mellem 10 og 12 om søndagen

Lars Hjortshøj er tilbage med sit 'Badabing' den 13. august. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Programmet, der kalder sig Danmarks mest velklædte, er snart tilbage på P4 – og nu er det søndag formiddag, kanalen trækker i stadstøjet. Efter at have holdt pause siden årsskiftet vender det humoristiske og satiriske talkshow ’Badabing’ tilbage på P4 fra den 13. august med Lars Hjortshøj som vært.

Hvor det tidligere var fredag eftermiddag, at ’Badabing’ sendte hundredtusindvis af lyttere på weekend med højt belagt humør, er det i fremtiden søndag formiddag mellem klokken 10 og 12, man kan få morgenkaffen sjovt i halsen med masser af ”fake news”, satire og underholdende gæster.

Historisk set har humor og satire altid klædt søndag formiddag rigtig godt, og til lige præcis dét er Lars Hjortshøj bare en af landets allerbedste.

p4-redaktør lars hjortshøj

”Netop som du troede, den var slut, får du et humoristisk søndagstillæg som belønning for, at du har overlevet ugen,” siger Lars Hjortshøj om ’Bading’s tilbagevenden.

Skulle lege igen

P4-redaktør Lars Daneskov glæder sig til, at Lars Hjortshøj og et af kanalens mest populære programmer er tilbage:

”Historisk set har humor og satire altid klædt søndag formiddag rigtig godt, og til lige præcis dét er Lars Hjortshøj bare en af landets allerbedste. Da Lars abdicerede fra sin sendetid om fredagen, lovede vi hinanden, at vi skulle lege igen, når muligheden viste sig. Det gør den nu,” siger han.

Programmet ’Hit med historien’ med Dennis Johannesson, der siden marts har sendt søndag formiddag, vender fra den 13. august tilbage til sin normale sendetid fra klokken 12.15 til 14.00 om søndagen.

Nyhedsbrev OM DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve