'LIGA på P3' sætter nyt hold i Aarhus

Signe Sjølund, Caroline Lotz og Emil Schiønning bliver nye værter på LIGA på P3, mens Julie Kiner vender tilbage foran mikrofonen, når det daglige sports- og underholdningsprogram fra februar sender fast fra Aarhus.

Værter på LIGA, når P3's sportsunderholdning fra februar bliver sendt fra Aarhus. Julie Kiner, Emil Schiønning, Caroline Lotz, Morten Hausborg, Signe Sjølund og Jacob Panum. (Foto: Svend Thomsen, DR © Type 1)

Det populære sports- og underholdningsprogram 'LIGA på P3' får nye værter og skruer samtidig op for sportsdækningen, når programmet fra februar sender fast fra et nyt studie i Aarhus.

Tidligere elitehåndboldspiller Signe Sjølund danner værtspar med Julie Kiner, der vender tilbage til 'LIGA' efter barsel. Caroline Lotz, der kommer fra P4 Trekanten, og Emil Schiønning, der også er vært på ’X Games’ på DR3, udgør det andet faste værtspar på programmet.

”Vi er et nyt, ungt hold på 'LIGA', som jeg er sikker på bliver et friskt pust til programmet. Fra vores nye Aarhus-studie vil vi stadig have masser af gæster, underholdning og god stemning, men vi kommer også til at skrue op for de sportslige vitaminer og være mere endnu til stede på stadion og i hallerne. Jeg glæder mig til at skulle dele studie med Signe Sjølund. Signe har som tidligere topspiller et stort netværk og viden om håndbold på både kvinde- og herresiden, som vi kommer til at trække på,” siger Julie Kiner, der har været vært på 'LIGA på P3' siden 2016.

Dækker flere sportsgrene

LIGA på P3 har i snit 293.000 daglige lyttere, og fremover vil de mange lyttere kunne høre liveprogrammet året rundt, hvilket giver bedre mulighed for at sætte fokus på flere forskellige sportsgrene, lyder det fra DRs sportschef Søren Vestergaard:

”'LIGA på P3' er et sportsprogram med godt humør, hvor du altid er sikret de vigtigste opdateringer og nervepirrende liverapportering. Med flytningen til Aarhus sætter vi fokus på at få flere sportsvitaminer ind i programmet. Ligesom vi kommer til at komme endnu mere rundt i landet,” siger sportschefen.

Julie Kiner ser frem til at skulle formidle begejstringen og fascinationen for sporten videre til lytterne:

”'LIGA på P3' rummer en unik hygge og nærvær, som betyder, at de sportsfolk, der gæster os, fortæller noget til os, de normalt ikke fortælle andre steder. Det skal vi selvfølgelig holde fast i, samtidig med at vi kommer til at rykke studiet ud til flere af de begivenheder, hvor danskerne samles om sporten,” siger hun.

Det nye LIGA-hold går i luften den 9. februar 2018 i forbindelse med starten på superligasæsonen og Vinter-OL.

Fakta: 'LIGA på P3's værtshold:

DR Sporten flytter i begyndelsen af februar 2018 til Aarhus, hvorfra de kommende sportsudsendelser bliver sendt. 'LIGA på P3' består fremover af:

  • Caroline Lotz og Emil Schiønning som det ene af to nye faste værtspar. Signe Sjølund og Julie Kiner bliver det andet faste værtspar på LIGA på P3.

  • Jacob Panum vil også være vært på sportsprogrammet, ligesom Morten Hausborg kommer til at være både vært i studiet og reporter på stadion.

Facebook
Twitter