Lise Nørgaard blev overrumplet af kamerahold

Den populære forfatter og journalist troede, hun skulle godkende kostumer til 'Korsbæk' på Bakken, men skulle i stedet være med i 'Her er dit liv' på DR1.

Lise Nørgaard kan ses i 'Her er dit liv' i december. Hun blev "bortført" til udsendelsen onsdag, hvor den også blev optaget. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Lise Nørgaard er nok mest kendt som kvinden bag DR-serien ’Matador’ og erindringsbøgerne ’Kun en pige’ og ’De sendte en dame’.

Men 97-årige Lise Nørgaard er også en bredt favnende journalist, der har skrevet om et hav af emner, og hun har aldrig har været bange for at lade sin uforbeholdne mening om samfundets tilstand skinne igennem i de artikler, bøger, klummer og tv-serier, hun står bag.

Lise Nørgaard troede onsdag formiddag, at hun skulle godkende kostumer i Bakkens nye attraktion 'Korsbæk' - men i virkeligheden blev hun overrasket af Mads Steffensen og et kamerahold, der kunne fortælle hende, at hun onsdag aften skulle være gæst, når optagelserne til ’Her er dit liv’ finder sted i DR.

Her skal historien om hendes indholdsrige liv fortælles – af Lise selv og af venner, kollegaer og familie til den populære forfatter og journalist.

Programmet med Lise Nørgaard sendes på DR1 til december.

Facebook
Twitter