Mange lande har allerede købt ny sæson af ’Bedrag’

På søndag indleder DR1 anden sæson af DRs dramaserie ’Bedrag’, og blandt andre Israel, Storbritannien og Benelux har allerede købt den før premieren. Omkring 40 overvejer.

Thomas Bo Larsen har én af hovedrollerne i ’Bedrag’, og han kommer godt rundt på verdens TV-skærme. (Foto: Adam Wallensten © Type 2)

Allerede inden anden sæson af DRs dramaserie ’Bedrag’ har premiere på DR1 på søndag klokken 20.00, har en lang række landes TV-stationer sikret sig rettighederne til at vise de nye afsnit. Samtidig har adskillige TV-kanaler og programindkøbere lige nu serien til gennemsyn, fordi de er interesserede.

’Bedrag’ har Jeppe Gjervig Gram som hovedforfatter, og skuespillere som Natalie Madueño, Esben Smed og Thomas Bo Larsen har nogle af de centrale roller.

”’Storbritannien, Holland, Belgien, Luxembourg, Irland, Portugal, Slovenien og Israel har allerede sikret sig anden sæson,” forklarer salgs- og marketingchef Helene Aurø fra DR Salg, der også håber, at Frankrig, Australien og Canada er parate til at fortsætte, da de købte første sæson af ’Follow The Money’, som er seriens engelske titel.

Amerikansk genindspilning

Også fra amerikansk side er der interesse for ’Bedrag’, men her er det i form af en genindspilning af serien – et såkaldt remake, som firmaet Endemol Shine Studios og Anonymous Content lige nu er ved at udvikle. Her er Richard Brown og Wolfgang Hammer de bærende kræfter bag den amerikanske genindspilning. Richard Brown har senest skabt og produceret ’True Detective’.

Helene Aurø forventer, at DR Salg får solgt ’Bedrag’ til endnu flere lande i den kommende tid.

”Interessen er stor, og lige nu overvejer omkring 40 TV-stationer, om de skal vise ’Bedrag’. Det er TV-stationer fra hele verden, der har serien til gennemsyn – lige fra Latinamerika over Japan til europæiske lande,” siger hun.

DR Salg planlægger også at slå på tromme for ’Bedrag’, når afdelingen deltager i den internationale salgsmesse MIPCOM16 i Cannes i Frankrig i midten af næste måned.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk